Szerintetek Damon vagy Klaus jobb? Én nem tudom eldönteni. (Vámpírnaplók)
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 14:33
11/13 Ivette200 válasza:
Damon egyértelműen de Klaus az utána következő
12/13 anonim válasza:
Én nekem hol Damon hol Klaus.. :D
Klaust egyszerűen imádom ahogy van.<3 Az egyik legjobb szereplő.Borzalmasan helyes sármos és szexis.Mindene jó,még a cuki orra is :D És az akcentusáról meg ne is beszéljünk,mert elovaok *-*
Én a sorozat megjelenése óta a Damon csapatba tartozom,ugyanis imádom az ilyen rosszfiúkat :D sztem benne is van valami vonzó és ő is helyes :D nem tudok választani :P
13/13 anonim válasza:
Egyértelmű Klaus, én sose szerettem annyira Damont mint a többiek, bevallom sexi meg humoros, de rám valahogy nem tudott mély benyomást tenni.
Ezzel ellentétben Klausban van valami, olyan tiszteletreméltó, szexi, magabiztos, okos meg minden egyéb. Főleg most, hogy az Originalsba játszik, így még jobban ki tud teljesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!