Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók: felirat vs....

Vámpírnaplók: felirat vs. Szinkron. Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Szerintem egyértelműen a feliratos a jobb. Szinkronnal már nem is nézem. :) Várom a válaszokat!
2010. aug. 27. 13:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és a szinkron hangok egyáltalán nem illenek a karakterekhez. de ez csak az én véleményem.
2010. aug. 27. 13:37
 2/11 anonim válasza:
100%
a vámpírnaplókról nem tudok sokat nyilatkozni, mert csak a bemutatóját láttam, de én már lasasn minden filmet eredeti nyelven nézek. sokkal élvezhetőbb, kifejezőbb, és legalábbn em felejtek el angolul =)
2010. aug. 27. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
eredeti hanggal milliószor jobb =)
2010. aug. 27. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
főleg Ian hangja isteni (L)
2010. aug. 27. 13:57
 5/11 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 27. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:

hát sztem magyarul undorító. meg nem értem, honnan a p*csából vették, hogy szalvatorE. miért nem bírják úgy hagyni, ahogy angolul volt??

meg damon magyar hangja nagyon szar... meg túl sok pasinak adják ezt a hangot. pl. odaát-dean, gossip girl-nate. már idegesít nagyon. meg vicky hangja olyan mint egy 50 éves nőé.

szóval én csak az első részt bírtam megnézni magyarul. meg eleve én már az amerikaiakkal együtt néztem hétről hétre :D

2010. aug. 27. 20:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Én is. Na meg most majd a 2. évadot. De VÁROM MÁR!!
2010. aug. 28. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Feliratos az sokkal jobb mint szinkronizalva szerintem..ritka amikor eltalaljak hogy illo legyen a szineszhez...jajj enis ugy varom hogy mar lassam a masodik evadot:X
2010. szept. 3. 16:25
 9/11 anonim ***** válasza:
a szinkron se volt rossz, sőt egész jó, de azért eredeti nyelven+ felirattal az igazi
2012. nov. 4. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:

SZINKRON!

Josepg Morgan akcentusa überelhetetlen xD

Amúgy a szinkron szerintem a jobb fajta szinkronok közé tartozik, kifejezetten hallgatható, de minden eredeti hanggal jobb, az egyszerűen jobban illik a színészekhez és karakterekhez egyaránt.

2012. dec. 19. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!