A Vámpírnaplók könyvben jobb vagy filmben?
hát a film1000-szer jobb, mert a könyvben csalódni fogsz pont ezért mert a filmet nézted előbb és mivel a könyvben nincs benne Jeremy(L) hanem vmi Margaret nevű huga van a csjnak ezért sok minden másképp van
Vicky nem hal meg
meg sokkal másabb az egész
döntsd el így érdekel -e és ha igen vedd meg
de amúgy ezzel nem akartam leírni a könyvet
biztos jó az is, csak más
Ilyen sokban más?Amúgy engem nem zavar,hogy Jeremy nincs benne.Ha Damon nem lenne benne,na az már zavarna:):D
Hát,ezek után akkor inkább nem is olvasom ki a könyvet!Köszi a segítséget:)
Elena, szoke es kek szemu a konyvben. Elena valamennyi ideig Damon 'hatasa' alatt van.. ezt egy ujsagban olvastam. Szerintem nem eri meg, maradj a filmnel, mert azutan ahogy irta az elso valaszolo, csalodni fogsz. :) Am. meg kell varj 72 napot a VD-masodik evadjaig. :)
Jo filmnezest es kellemes nyarat !
^_^
Köszi,neked is:)
Még 72 nap!?Az sok...
A sorozatot nézd meg inkább movie.hu-n az ingyenes portálon.ott kattints fönt az abc sorrendre keresd ki a vámpírnaplók (ott the vampire dairyes)és nézd meg a részeket yv-s lejátszásba
a 22.rész nagyon jó !
Én a netmozi.com-on néztem meg,már mind a 22 részt.Nekem azért nem tetszett az utolsó,mert annyira jó lett volna,ha Damon tényleg Elenát csókolja meg...de ettől függetlenül tényleg jó volt:)
De a magyar szinkron borzalmas...ahogy az Újholdnál is...ezért nézem mindkettőt feliratosan:)
Elena csak az elejen ''pazapi*a'' de utana megvatozik
az igaz h a sorozat soooookkal jobb de h ha igazi vampirnaplok fan vagy akk olvasd el a konyveket is, igerem nem fogsz csalodni.A konyv egeszen mas es masrol is szol.Csak a szerelmi haromszog a kozos bennuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!