Mi a véleményetek erről a dologról?
Erről a barátnőmmel is beszélgettem, hogy nem-e került valami az italunkba, mert ős is azt mesélte, hogy neki is teljes filmszakadás van. Pedig buliztunk már máskor is, ittunk is, jól éreztük magunkat, de ilyen szinten sosem voltunk, azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy most ennyivel többet ittunk volna.
A párom tényleg úgy reagálta le először, hogy én megcsaltam, mert egyszerűen nem is nagyon tudtam neki hogyan magyarázni azt ami történt, csak azt hogy arra ébredtem, hogy rajtam van a pasi. Ebből ő rögtön azt gondolta, h megcsaltam. És csak most hogy a közös barátunk mondta, hogy szerinte ez erőszak volt, az általam elmeséltek alapján tudtam valamennyire megértetni vele a dolgot. Mellettem sajnos nem tud lenni, még akkor sem ha szeretne, mert dolgoznia kell sajnos külföldön, amit nem hagyhat ott. De azt mondta, ha hazajön mindent átbeszélünk.
Hát nem irigyellek...és nagyon is jól ismerem a helyzetet!
Majdnem pont ugyanez történt velem pár éve!
Mi is buliztunk, ittunk!Mindig tudom mit csinálok, még ha részeg is vagyok !Akkor is így volt, mondtam a többieknek, h szépen felmegyek aludni, mert nekem elég volt...de nem mondom...elég részeg voltam!Előttem az exem ment fel, hogy ő letusol. Én felmentem a szobámba szépen átöltöztem, és lefeküdtem aludni.És szintén...mintha elvágták volna..egyszer csak azt vettem észre, hogy az exem közösül velem!Nem emlékszem egyáltalán arra, hogy történhetett, hiszen aludtam és már csak erre emlékszem!Elküldtem a jó büdös k.... anyukájába, és még másnap volt pofája megkérdezni, hogy haragszom-e a rá és, hogy megbántam e, mert hogy ő még mindig szeret...
Hát nem véletlenül szakítottam vele...rájöttem, hogy egy patkány, csak későn vettem észre!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!