Mi a véleményetek erről a dologról?
tehát azt mondod olyan részegre ittad magad, hogy bárki megb@szhatott? az szép.
szerintem ezért nem tudjátok feljelenteni az illetőt. vagy el voltál ájulva? mert én ilyet nem hallottam még hogy valakit álmában megk*rnak....Szóval ha nem vagy felizgulva akkor csak kínkeservesen tud "megkapni", arra meg már csak fel kellett volna ébredj...
Nem tudom veletek mi fog történni de elmesélek egy esetet ami megtörtént.
Amerikában egy fiatal szerelmes pár akik már az esküvőt tervezték egy szadista állat elkapott.
Mindkét fiatalt megkötözte,majd a férfit kényszerítette,hogy nézze végig ahogy a menyasszonyát többször megerőszakolja.Ha csak egy pillanatra is elfordítja a fejét kinyírja a csajt.Végig nézte,mert nem akarta hogy a lány meghaljon.Amikor a szadista kiélte a piszkos hajlamait egyszerűen ott hagyta őket(de nem ölte meg őket,amin később csodálkoztak a rendőrök,mert utólag kiderült ölt már meg embereket)
Később ugye bírósági pernél ők voltak a korona tanúk.A lány sokkos állapotban volt sokáig,és orvosok próbáltak segíteni rajta,hogy ne magát érezze hibásnak.A fiatalok csak áldozatok voltak..Mégis a nagy szerelemnek vége lett a fiú részéről..Egyszerűen a történet után képtelen volt a menyasszonya szemébe nézni.Nem azért mert megcsalásnak gondolta (mert nem erről volt szó) hanem azért mert rájött képtelen volt segíteni a lányon,képtelen volt megakadályozni hogy ne történjen meg ami megtörtént.A bírósági tárgyalások után soha többé nem találkoztak.
Lehet hogy a párod sem arra gondol hogy megcsaltad(hiszen ha nem hülye gyerek akkor tudja,hogy ez nem megcsalás,hanem erőszak) de képtelen esetleg feldolgozni azt a tudatot,hogy nem volt képes megállítani téged,hogy ne idd le magad a sárga földig.Vagy képtelen volt megvédeni téged,hogy ne kerülj ilyen helyzetbe.A saját tehetetlensége jobban zavarhatja most mint gondolnád..HA így van,akkor sosem fog ezen túllépni,de nem miattad hanem maga miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!