Vélemény erről a dologról?
Nem voltam még ilyen helyzetben, de én két verzió között döntenék:
1. Ha találkozom a pasival (ugyebár én nő vagyok..), akkor rendben lezajlik a "randi", de végig távolságtartó vagyok, és várom, hogy megmagyarázza a dolgot és próbáljon kiengesztelni. Ha nem teszi meg, akkor ugyanilyen módon elköszönés az est végén, és nincs több találkozó.. max ha nagyon teper.
2. Ha tényleg olyan nagy tüske volt, akkor lemondom a találkát. Lehet, hogy nem szép dolog, de ha nem érzem úgy, hogy kedvem lenne találkozni a pasival, akkor kitalálok valamit és határozatlan időre elnapolom a dolgot. Várom, hogy hívjon.. és hogy elgondolkozzon. Ha tényleg fontos számára a társaságom, nem fog elfelejteni, és kiharcol még egy találkát, itt pedig életbe lép az 1. pont:)
Nem tudom, mivel bántott meg, apróságért nem szakítanám meg a kapcsolatot, de ha valami csúnya dolog volt - hát akkor én ezt tenném:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!