A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:25
Az már bő egy éve volt budaörsön.
Talán csak a hormonok,hogy még nem tudja ki Ő és merre tart...vagy valóban "életképtelen",azaz nehezebben dolgozza fel a dolgokat,a negatív élményeket.
Én is ilyen oltam sokáig,rossz érzés volt,hogy kinevettek ,mert más vagyok,hogy nincs empátia a világban(ahogy egy válaszoló írta)és rossz,hogy valóban gonosz a ilág és nehéz az élet.
Ehez sajnos hozzá kell szokni,de van aki nem tud.
Erősnek kell lenni.Én vártam,hogy majd jön valaki,aki kiránt a gödörből,mellettem lesz mindíg és igyáz rám.
Bár az én életem korántsem volt problémamentes,de ezt nem taglalom,hisz nem az a lényeg.
Aztán jött is a mesebeli lovagom és valóban segített,gyökeresen megfordult a világ...illetve a világnézetem.Ő is hasonlóan sokat kapott az életből,de nem a pozitív oldalából.Csak Ő elviselte,túllépett rajta és boldog vol mindezek ellenére.Ez adott erőt.
Mert hiába mondja a sok boldog ember,hogy légy vidám és pozitív,hogy hihetnénk annak akik még sosem voltak hasonló helyzetben.
Ma már visszavágok,ha bántanak,erősnek és határozottnak,sőt...talán sikeresnek is érzem magam.A férfiak imádnak,megtalált a szerelem,olyan munkám lesz amit szeretek...
de nem feledkeztem meg azokról az időkről és arra megtanított,hogy másokkal mindíg emberségesen viselkedjek.
Csak azt tudom kívánni az ilyeneknek,mint ez a lány,hogy tartson ki,szedje össze magát,mert így csak felemészti a keserűség.Belefullad a negatív gondolatokba.
Semmi baja, egyszerűen szereti sajnáltatni magát. Jaj, de borzalmas, stb. Ha mászkálna a világban, talán rádöbbenne, neki egyáltalán nem sz@r az élete, sőt. De egyszerűbb nyavalyogni, mint mondjuk kimozdulni, sportolni, rajzolni, írni...
Amúgy meg önsajnálat helyett inkább elővehetné azt a nyomoronc helyesírásit, v nyelvtan könyvet, és akkor valami hasznosat is csinálna.
Sajnálom az ilyeneket, rohadt sok szabadidejük van. Ha kapálna, takarítana, dolgozna, nem lenne ideje a világfájdalomra. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!