Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi baja lehet ennek a lánynak?

Mi baja lehet ennek a lánynak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 22. 00:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kamasz, ha túléli, majd kinövi. Egy pszichomókus ráférne azért.
2011. júl. 22. 01:49
 22/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:25

Az már bő egy éve volt budaörsön.

2011. júl. 22. 01:50
 23/28 anonim ***** válasza:

Talán csak a hormonok,hogy még nem tudja ki Ő és merre tart...vagy valóban "életképtelen",azaz nehezebben dolgozza fel a dolgokat,a negatív élményeket.

Én is ilyen oltam sokáig,rossz érzés volt,hogy kinevettek ,mert más vagyok,hogy nincs empátia a világban(ahogy egy válaszoló írta)és rossz,hogy valóban gonosz a ilág és nehéz az élet.

Ehez sajnos hozzá kell szokni,de van aki nem tud.

Erősnek kell lenni.Én vártam,hogy majd jön valaki,aki kiránt a gödörből,mellettem lesz mindíg és igyáz rám.

Bár az én életem korántsem volt problémamentes,de ezt nem taglalom,hisz nem az a lényeg.

Aztán jött is a mesebeli lovagom és valóban segített,gyökeresen megfordult a világ...illetve a világnézetem.Ő is hasonlóan sokat kapott az életből,de nem a pozitív oldalából.Csak Ő elviselte,túllépett rajta és boldog vol mindezek ellenére.Ez adott erőt.

Mert hiába mondja a sok boldog ember,hogy légy vidám és pozitív,hogy hihetnénk annak akik még sosem voltak hasonló helyzetben.

Ma már visszavágok,ha bántanak,erősnek és határozottnak,sőt...talán sikeresnek is érzem magam.A férfiak imádnak,megtalált a szerelem,olyan munkám lesz amit szeretek...

de nem feledkeztem meg azokról az időkről és arra megtanított,hogy másokkal mindíg emberségesen viselkedjek.

Csak azt tudom kívánni az ilyeneknek,mint ez a lány,hogy tartson ki,szedje össze magát,mert így csak felemészti a keserűség.Belefullad a negatív gondolatokba.

2011. júl. 22. 02:18
 24/28 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést is a blog írója írta ki? De mit szeretne elérni? Társaságot magaköré? Azért tenni is kell, és nem hiszem el,hogy ne lenne legalább egy olyan ember, ha tényleg barátkozol, aki odafigyelne rád valójában. Ha meg eddig még nem akadt, akkor keress!
2011. júl. 22. 02:19
 25/28 anonim ***** válasza:
a billentyűzetem azért nem javult meg...:)Bocsi
2011. júl. 22. 02:19
 26/28 anonim ***** válasza:

Semmi baja, egyszerűen szereti sajnáltatni magát. Jaj, de borzalmas, stb. Ha mászkálna a világban, talán rádöbbenne, neki egyáltalán nem sz@r az élete, sőt. De egyszerűbb nyavalyogni, mint mondjuk kimozdulni, sportolni, rajzolni, írni...

Amúgy meg önsajnálat helyett inkább elővehetné azt a nyomoronc helyesírásit, v nyelvtan könyvet, és akkor valami hasznosat is csinálna.

Sajnálom az ilyeneket, rohadt sok szabadidejük van. Ha kapálna, takarítana, dolgozna, nem lenne ideje a világfájdalomra. Ez van.

2011. júl. 22. 07:28
 27/28 anonim ***** válasza:
Depressziós
2011. júl. 22. 08:29
 28/28 anonim ***** válasza:
még mindig tartom a véleményem. leszrom az empátiát. sortűz:D
2011. júl. 22. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!