Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi baja lehet ennek a lánynak?

Mi baja lehet ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Van egy lány az osztályomba és tavaly jött a mi sulinkba

és azóta nem szólal meg ,hiába kérdezünk tőle valamit vagy ordítanak vele a tanárok. próbáltam vele beszélgetni eleinte nagyon halkan beszélt de mióta már piszkálják az osztálytársaim semmit sem mond.aztán írtam neki papíron és írásba válaszolt.De ha azt írtam neki hogy mért nem szólal meg arra nem írt semmit.nem tudom mi baja lehet. És az anyukája sem tudja...

2010. szept. 21. 14:14
 1/9 anonim válasza:
100%
Félénk és magától nem fog beszélgetést kezdeményezni senkivel, nektek kell vele "erőlködni".
2010. szept. 21. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiabálással semmire nem fognak menni. A lány anyja helyébe a tanárt biztos elkapnám egy szóra. Kezdjetek el vele barátkozni, mert nagyon félénk. Meg fog nyílni ebben biztos vagyok, csak nem kell erőszakoskodni.
2010. szept. 21. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Rendes tőled, h próbálsz vele beszélgetni. Akik meg baszogatják, hát...azok elég nagy gec1k. Esetleg mehetnél vele hazafelé együtt, és mikor ketten vgytok akkor beszélgetni vele, és nem kérdezni tőle olyanokat, amiről tudod, h amúgyis gyenge pontja lehet, ezesetben, h miért nem beszél többet. Hány évesek vagytok am?

19/F

2010. szept. 21. 14:38
 4/9 A kérdező kommentje:
13 ő meg 12.
2010. szept. 21. 17:06
 5/9 A kérdező kommentje:
és köszönöm az eddigi válaszokat
2010. szept. 21. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Sikerült vele beszélni?
2010. szept. 22. 15:40
 7/9 A kérdező kommentje:
sajnos mégnem :/
2010. szept. 24. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
:(
2010. szept. 24. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
:O
2010. szept. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!