Depressziós és csapnivaló a helyesírása.
Azzal álltatja magát, hogy ő segítségért kiált, de senki nem hallja - pedig ez nem igaz, ő süllyeszti saját magát egyre mélyebbre, önsajnálat az egész. Sokkal súlyosabb csapások is jönnek az életben, mint a 'jajj nem hívnak a barátaim nyáron'.
Semmi különös, falun így telik az élete kb mindenkinek meg azoknak is, akik szeretetnélküli családba születnek ahol a szülők már csakl a gyerek miatt maradtak együtt vagy eleve az adókedvezmények miatt lett a gyerek is...
valaki ezt megérzi, valaki meg nem.
kb az én gyerekkorom is ilyen volt sőt a jelenlegi életem is hasonló, de tudjátok mit?
SZAROK RÁ!!
Szal ez a tipikus pénzhiány, mert lehetne ezt a csajt is sportoltatni ha lenne miből. Akkor nem enné így magát...
Nameg sztem a szülei soha le sem szrták, nem kapott szeretetet, törődést csak főztek mostak rá oszt felnőtt mint a gomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!