Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan rajtam kívül,...

Van itt olyan rajtam kívül, akinek nincs egy igazi barátja sem?

Figyelt kérdés
Persze neten vannak haverok, de az nem olyan...
2011. júl. 19. 18:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként "igazi barát" alatt nem azt értettem, hogy olyan, akivel bármiről lehet beszélni, stb. (persze leginkább olyat szeretnék), csak annyi, hogy nem netes, hanem akivel találkozom is...
2011. júl. 21. 18:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem van egy netes barátom, akivel havonta egyszer beszélek. Ennyi. Úgy igaziak nincsenek, ahogy te érted.
2011. júl. 21. 19:48
 13/20 anonim ***** válasza:

"Nekem egy barátom van de az is osztálytársam és ő is mindig lekoptat"

Így vagyok én is.

2011. aug. 10. 10:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincs egy barátom se, de nekem így tökéletes
2012. febr. 3. 20:24
 15/20 anonim válasza:
Nekem sincs egy olyan barátom sem akivel meg tudnék valami olyan dolgot is beszélni amit csak neki mondanék el... anyámmal meg nem vagyok valami jó viszonyban ... tehát szinte senkivel nem beszélek az érzéseimről, dehát ez van :/
2012. márc. 3. 16:50
 16/20 anonim válasza:
Én sem tudok anyukámmal megbeszélni bár mit, de sajnos ahogyan mondod ez van. Ugye klis is vagyok és ott a szoba társaimmal sem tudok semmit, szinte semmit megbeszélni... én csak arra vagyok jó nekik hogy én meghallgassam Őket ... de mikor engem kellene meghallgatna vagy valami akkor engem meg lesz*rnak magasról. De ezzel kell együtt élni. Persze akit meg igazi barátnőmnek hittem az meg nagyon féltékeny rám, mert azt hiszi hogy én szebb vagyok mint Ő. De ez teljesen nem igaz. Most van barátom, és rá is féltékeny. Nem értem miért, de nem is kérdezem meg tőle. 18éves és még nem volt barátja. Igaz sajnálom meg minden, de nem tudok mit tenni neki, hogy valakit szereznék neki. De azt mondja neki nem kellenek azok akiket én ajánlok, vagyis nem mondta hanem olyanokat mond rájuk...hogy pfuu... D
2012. máj. 26. 13:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem sincs :( Ha gondolod írj privit,hátha :)
2012. jún. 2. 19:39
 18/20 anonim válasza:
Hát, igaz barátom nekem sincs... :/
2012. jún. 2. 19:44
 19/20 Bogee123 ***** válasza:
Nekem van vagy 2...de az egyikben hatalamsat csalódtam.:/
2012. jún. 2. 20:12
 20/20 anonim válasza:
Nállam csalódás az oka az egésznek:( de ha itt ennyi enbernek van ugyan az a baja akkor itt van a lehetöség! Itt vannak azok akik barátot keresnek.
2013. szept. 9. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!