Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még valaki rajtam kívúl,...

Van még valaki rajtam kívúl, akinek egy barátja sincs?

Figyelt kérdés
Most mentem új suliba, a régi barátaim mind kollégiumba mentek messze ettől a várostól. Teljesen depis vagyok :S nincs egy ember se, akit úgy el tudnék képzelni barátomnak. Van még rajtam kívűl ilyen ember? Egész nap sírok, szerintem nemsokára talán depis is leszek, ha így folytatódik. hiába barátkozok, a többieknek vannak "jobb" barátjai :/ Veletek van/volt már ilyen?
2010. szept. 9. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
korod nemed?
2010. szept. 9. 19:30
 2/11 A kérdező kommentje:
14/L
2010. szept. 9. 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Sokáig voltam én is így. Kialakult társaságokba már nehéz bekerülni. Kivéve ha nagyon érdekes a személyiséged.. Sok új dologba kezdtem így jöttek a barátok/haverok.. Mondjuk én imádok ismerkedni.. :) Hova valósi vagy?
2010. szept. 9. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:

első vagyok

én 13/L

7.osztályos

kérdező nincs kedved felvenni msn-re??

2010. szept. 9. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Volt, de aztán összehaverkodtam a többiekkel. Szerintem te is tégy hasonlóképp. Nem mindenki olyan amilyennek elsőre látszik.
2010. szept. 9. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Nincs senkim.:\ mert a korombeliek a nagymenő ribancok, van egy barátnőm, korkülönbség miatt kezdek kiábrándulni belőle --" ,van egy uram,nagyon szeretem őt:D, és ennyi. meg a suliban vannak haverok, azokkal elvagyok.decsak ott.
2010. szept. 9. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Én már régóta ugyanabban a suliban vagyok, viszont nincs senki, akivel teljesen őszintén, szinte korlátok nélkül tudnék beszélni :S :(

17/F

2010. szept. 9. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:
19:35 baromira nem kell érdekes személyiség ,csak bulizós beszologatós ,ez kell egy társaságba!
2010. szept. 10. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Jah egy éjszaka erejéig elég persze.. De ha hosszú távon csak beszólogatni tudsz akkor nem sokra mennek veled. Ha tudsz valami pluszt adni az életükhöz a személyiséged által akkor fognak hosszú távon veled maradni.. Tapasztalat.. :P
2010. szept. 10. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:

14:45, érdekes ,mert én pont nem beszologatós vagyok, és a nagy arcok meg azok ,és mégis milyen jól meg vannank,

ez már a második suli ahol ezt TAPASZTALOM

2010. szept. 10. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!