Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még itt rajtam kívül olyanok akiknek nem volt soha barátja vagy barátnője? Ti nem vagytok szomorúak ez miatt?
Inkább az miatt, hogy egy szerencsétlen, gyámoltalan balf@sz vagyok.. Pedig látom és tudom, hogy van esélyem annál, aki tetszik.
Szerinted melyik a rosszabb? Nem megtenni azt amit megtehettél volna, vagy nem megtenni azt amit nem tehettél volna? Egyértelműen az előbbi. Bár én nem tudom a te helyzeted.
nyilván vannak és 1-2 nyilván az :D
én pont nem :D
19f
Én. Olyan jó lenne megölelni valakit. :(
19/F
Ki kér egy ölelést?:P
Kár, hogy belőlem csak 1 van... Eszem ágában sincs azt az egyet elpusztítani:DDD
néha megfordul a fejemben, de akkor elmegyek a guildommal instázni és elmúlik!
25f
Vannak jóval nagyobb problémáim amik jelentősen gátolnak abban, hogy az életben előrébb jussak.
21F
Nekem még nem volt soha :) Most szerelmes vagyok fél éve...egyenlőre viszonzatlan..."csak barátok...."
Az nem zavarna, hogy nincs barátom, csak az, hogy Ő nem törődik velem annyira, mint én vele...Úgy megfognám a kezét...megölelném...:)
20l
A válasz megírásának időpontja: ma 15:44
LOOOOOL,őszinte válasz :D
Am eléggé zavar de eltudom terelni a figyelmemet fontosabb dolgokkal is(persze előbb utóbb megemészt,drogokhoz nyúlok és egy nap a lakásomban találnak meg hogy tuladagoltam magamat és mindenki sirni fog h milyen fiatalon halt meg etc) de am dont worry,ez gyakori :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!