Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan normális 17 éves lány, akinek nem volt barátja?
Figyelt kérdés
És tudja valaki, hogy miért??2010. aug. 27. 21:24
1/19 anonim válasza:
Mondjuk mert nem találkoztál még olyannal, vagy mert csak egyszerűen nem volt szerencséd?
2/19 anonim válasza:
Ez miért normális nem értem vagy félre értem a kérdést hogy nem az normális? bocs fiú vagyok csak érdekel?!
3/19 anonim válasza:
A nagy számok törvénye szerint van.
5/19 anonim válasza:
hidd el van! nekem 17 évesen kezdödött az elsö kapcsolatom,elsö barátom,elsö szerelem.Vannak még ilyenek szerintem.21L.
7/19 anonim válasza:
lol basszki mennyetek már vissza 1-2 nyelvtanórára...
a kérdésből egyértelmüen lejön hogy azt kérdezi hogy van e még "nem debil sem fogyatékos" 17 éves csaj akinek nemvolt barátja... és nem magára érti hogy ez a normális. de kérdező irj ha tévedtem!
8/19 anonim válasza:
Én 19 vagyok és még nem volt senkim:) És nem is zavar annyira, vagyis nem zavart, de most már jól esne valakihez hozzá bújni:)
9/19 anonim válasza:
Nem számit van-e, ne is törödj vele.
Te vagy a normális, és majd lesz barátod is.
Jobban fogsz járni, mint azok, akiket most irigyelsz
(egyébként rengeteg van)
10/19 anonim válasza:
nekemse volt még, de én mindig akaratlanul visszautasítottam. de amúgy szeretnék, csak nemtudom miért vagy hogy változtathatnék rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!