Miért csak csúnya lányok írnak a gyakorikérdéseken?
Figyelt kérdés
És még buták is ráadásul? A jó lányok úgyis máshol vannak2011. júl. 4. 11:16
51/56 anonim válasza:
múltkor feltettem egy póthajas kérdést,1 csaj meg linkelt a hajáról(beleértve magáról) 1 képet,és hát nem volt csúnya :) Meg rám sem mondták még h az vagyok :P 16/L
52/56 anonim válasza:
kedves utolsó! küld már el a kérdésedet:) hagy lessem már meg én is:D
53/56 anonim válasza:
Legalább van önkritikája a kérdzőnek. Lánynak érzi magát és buta is. Én fiú vagyok, tehát nem csak a csúnya lányok írnak ide! De általánosságban elmondhatjuk, hogy olyan fiúk írnak ide, akiknek a bal heréje lejjebb van, mint a jobb! Ezt tudtad, te rossz lány?
54/56 anonim válasza:
nemcsak a csúnyák írnak.
én szép vagyok :P
55/56 anonim válasza:
Én szép vagyok,csak már elkeltem,így már csak ez maradt...valahol muszáj kiélnem a hülyeségemet... :)
56/56 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap.. Tessék,itt a póthajas kérdésem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!