Miért csak csúnya lányok írnak a gyakorikérdéseken?
ma 14:02
Hogy tudtam, hogy ez a kérdés jön! XDDD Igen, tényleg volt egy lányság megszűntető beavatkozásom: gyűrűt raktak az ujjamra. :D
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:12
Szívesen feltennék, de félek ha meglátnád, másba nem tudnál beleszeretni. És mivel nem akarlak az örökös szinglilét medrébe sodorni, inkább nem teszem
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:08
Nem nem vagyok egoista.
Igen belegondoltam : sokkal kevesebb gond! :)))
13:50 vagyok
ne szállj el magadtól, inkább mint már írták dobj fel egy képet és meglássuk h drága kérdezőnk helyes vagy-e :D
"De miért én? Mutassatok ti, hisz én kérdeztem előbb! :) Mindenki sorba! Gyerünk!"
Rendben, akkor kezdjük. Nem vagyok büszke magamra, de talán beilleszkedek a sorba.
mondoshawan
Pfujjjj remélem nem ilyen az összes itteni csaj, mert akkor többet nem jövök fel! :)))
mondoshawan
ne törödj a kérdező véleményével sztem pont jó úgy vagy ahogy vagy :D igen talán a cigi miatt lehet, kicsit erős sok embernek ha egy cigizőt látnak egy képen már előítéleteik vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!