Miért csak csúnya lányok írnak a gyakorikérdéseken?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:29
Bocsáss meg, tényleg rosszul fejeztem ki magam, nem csúnyákat kellett volna írnom, hanem azt, hogy "miért nincsenek itt szép lányok?"
nem vagyok se csúnya, se buta, se kocka.. csak néha annyi hülyeséget látok itt, h érdemes feljárni röhögni meg válaszolni az ilyen értelmes, leáltalánosító kérdésekre ;)
De am ezt fiúkra is lehetne írni.. :D
jaaj nem bírom ki h ne írjak még egyet..:D
honnan veszed h nincsenek itt szép lányok?! látod a fejüket ilyen titkos kis kamerádba h kik járnak ide fel vagy mi a f*sz? :D Ide mért nem járnak fel HELYES, MACSÓ fiúk? bár nemtudom h most milyenek vannak itt, ezt csakúgy leáltalánosítom, mint te drága kérdező :D
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:19
Olyan aranyos vagy ahogy bedühödsz :) És örülök hogy nem vagy csúnya, mostmár sokkal jobb kedvvel fogok ide feljárni, mert vannak jó csajok :) És ráhibáztál, én igazi macsó vagyok! :)))))
nagyon "aranyos", bár látnád élőbe milyen vagyok ha igazán dühös vagyok :DD na ezt is megtudtam h járnak fel macsó emberkék ide és nem csak kocka,pattanásos,szeplős emberek ;)
hála neked már nincs leáltalánosításom ezen az oldalon... :D
"miért nincsenek itt szép lányok?"
Még egyszer: honnan látod őket? Te már mindegyikkel találkoztál? Tyűha! :D
A válasz megírásának időpontja: ma 12:40
Húhaaa, még jó hogy az internet köztünk van, nagyon félelmetes vagy! :)))
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:49
Nem látom őket okoska, csak feltételeztem, hogy a jó csajok úgyis máshol vannak. Érted ez ilyen egyszerű, feltételezés :DDD
A válasz megírásának időpontja: ma 13:09
De szép attól még nem vagy. A következő kérdésem az lesz: merre vannak a szép lányok?? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!