Miért csak csúnya lányok írnak a gyakorikérdéseken?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:12
Te még mindig nem tettél fel magadról képet. Fogadok hogy vagy vagy 120 kiló :DDDDDDDD Mesélj magadról
jaj és ha annyi vagyok mit számít? te se lehetsz kevesebb:DDD
te se raksz fel képet, így én se fogok ;)
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:19
Jól van, nem szenyázok többet. Megtudtuk hogy nem minden lány csúnya és buta, aki itt van. Igaz kicsit ducik, szeplősek, és könnyen bedühödnek, de ez nem baj.
Csak egy jó tanács lányok: ne kockuljatok túl sokáig, mert kockák lesztek! :)))
ha most egyszerűen szemét lennék ezt a kérdést beküldeném mert eléggé provokatív kérdésnek számít! Csak hogy tisztázzuk: nem tudom,hogy miféle vizuális látással rendelkezel de pár kevéske sor alapján megállapítani hogy ki csúnya és ki nem...nagy tudomány kell hozzá!
Nincs jogod eldönteni ki csúnya vagy éppenséggel ki szép...szóval abszurd kérdést tettél fel és saját magad is egy abszurd jellem lehetsz ha fel merted tenni ezt a kérdést...:S csak azt nem értem , hogy az ilyen arcoskodó barmok miért nem engedélyezik, hogy a kis becenevük ott fityegjen az írásuk alatt...szánalmas , kiábrándító...:S Az ún. "csúnya lányok" nevében:
Szállj le a magas lóról te paraszt...és gondold át hogy milyen kérdéseket teszel fel...mert ezzel nem az állítólagos csúnya lányokat fikáztad hanem saját magadról adtál konkrét és megmásíthatatlan jellemzést!:):S na pás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!