Szerintetek nem tolt ki velem az élet? :D:D
Figyelt kérdés
Először is, meleg vagyok, ami nem is lenne gond, aztán meg csúnya vagyok, és sokan nem értik meg h ez nekem miért gond.. persze, mert nem nekik kell ebben a testben élniük,és ez sokszor már a mindennapjaimat megnehezíti... azért mert egyszerűen nem tudok olyan emberrel lenni, aki nem tetszik, és általába a helyesebbek tetszenek, igaz nem mindig.. 21éves vok és szűz:D:D szerintem az is maradok, nem vok kocka, emberek közé is járok, de úgy érzem h egyedül fogom leélni az életem.. már öngyilkosságon is gondolkodtam de annak nincs értelme.. csak annyira rossz, tudom h nem lehet mindenki boldog de akkor is..miért pont én :D :S most azt h nem vok egy pénzes nem említem mert az nem fontos dolog sztem.. van aki hasonlóképp van?:D2011. jún. 22. 23:29
11/13 anonim válasza:
Szó-szó... a szerelem fontos az emberek életében, de nem hiszem, hogy nélkülözhetetlen. Vagy legalábbis nem pótolhatatlan. Szoros emberi kapcsolatokra szüksége van az embernek, de ez lehet egy baráti társaság vagy akár a család is, nem kell szerelemnek lennie.
12/13 A kérdező kommentje:
hát talán ennyiben számít h meleg vok, ez a dolog nekem nagyon fontos
2011. jún. 23. 00:09
13/13 anonim válasza:
>meleg vagyok...21éves vok és szűz
-->igen, kitolt veled az élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!