Miért van szükség a melegfelvonulásra?
"miért is kéne ugyanolyan jogokkal rendelkezniük mint a hetero házaspároknak?"
Remélem, hogy te is érzed, hogy mit is írtál le :)
Tehát azért ne adjunk meg nekik jogokat, mert neked nem tetszik... értem. Nekem meg a kövér emberek nem tetszenek, ezért szeretném, ha nem hordhatnának mostantól a kövér emberek olyan ruhákat, amiből kilifeg a hurkájuk.
Szerencsére a törvényhozás nem így működik, és szerencsére nem demokráciában, hanem köztársaságban élünk.
Jobb lenne ha én is mocskos b***-znék?! Itt azt becsülik meg! Ez a véleményem és kész! Az a normális ha a házasság két ellenkező nemű ember között köttetik! Nem véletlen nem lehet a világ számos országában, sőt a többségében. A bejegyzett élettársi kapcsolatokat világszerte csaknem ötven ország tette lehetővé az elmúlt két évtizedben. Miért nem elég? Igaza lesz a keresztapámnak és már lassan tényleg kötelező lesz. A miértjét a felvonulásnak nem értem, de az ellenzőkkel kezdek szimpatizálni.
Azért tisztelem az itteni melegeket, hogy így kiállnak magukért!
60%-os igazad van!
88%-os nem lehet, hogy én a hagyományos értékrendek szerint élek? Amibe elméletileg nem férne bele, hogy a megértsem miért is kell 2 azonos nemű embernek egy párt alkotnia. De nem vagyok ennyire beszűkült és inkább azt mondom mindenkinek joga van boldognak lennie! Azért ellenzem a házasságot mert ez bár ember alkotta nekem szent. Mióta az eszemet tudom házasságban szerettem volna élni. Az esküvőnk előtt 1 hónappal költöztünk össze a párommal és szabályosan rosszul éreztem magam, hogy házasság nélkül élünk együtt (tudom, hogy hülyeség, de ez van). A gyermekünk is házasságba született. Nagyon fontos a házasság intézménye számomra és nem fér bele számomra, hogy két azonos nemű között köttessen! Próbáld elfogadni a véleményem ahogy én is elfogadom a tiédet. Nagyon sokan vannak akik nálam sokkal rosszabb véleménnyel vannak a témáról, a meleg emberekről. Egyetértek azzal, hogy a regisztrált élettársi kapcsolatot bejegyzetteknek több jog kell, nyugodtan akár ugyanezeket a jogokat is! Csak NE hívják házasságnak! Nyugi ez az egyetlen amiben ilyen maradi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!