Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van szükség a melegfelvo...

Miért van szükség a melegfelvonulásra?

Figyelt kérdés
Félre ne értsétek nem provokálni akarok! Érdekel pro és kontra vélemények is! Kérem, hogy mindenki szalonképesen válaszoljon! Mutassuk meg, hogy lehet intelligensen is válaszolni!
2011. jún. 19. 19:42
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
53%

"miért is kéne ugyanolyan jogokkal rendelkezniük mint a hetero házaspároknak?"

Remélem, hogy te is érzed, hogy mit is írtál le :)

2011. jún. 23. 09:13
 42/49 A kérdező kommentje:
Nem is veszem figyelembe a nagybátyám ezen véleményét! És NEM NEM SZABAD ENGEDNI A HÁZASSÁGUKAT! Engem zavar hetero házas létemre és kész. Elégedjenek meg annyival amennyit elértek. 100 emberből 98 ezt fogja mondani! Sajnos Ők tudjanak rá, hogy itt nem lehet. Elégedjenek meg a regisztrált élettársi kapcsolattal. A törvényeket meg lehet voltoztatni anélkül, hogy most bármibe is belemennék bátran mondhatom, hogy volt rá példa a közelmúltban nem egy. Remélem ezen nem fognak változtatni. Legyenek boldogok a meleg párok a "papír" nélkül is!
2011. jún. 23. 12:40
 43/49 anonim ***** válasza:
49%
Beszűkült barlanglakó :)
2011. jún. 24. 11:37
 44/49 anonim ***** válasza:
53%

Tehát azért ne adjunk meg nekik jogokat, mert neked nem tetszik... értem. Nekem meg a kövér emberek nem tetszenek, ezért szeretném, ha nem hordhatnának mostantól a kövér emberek olyan ruhákat, amiből kilifeg a hurkájuk.

Szerencsére a törvényhozás nem így működik, és szerencsére nem demokráciában, hanem köztársaságban élünk.

2011. jún. 24. 11:46
 45/49 A kérdező kommentje:

Jobb lenne ha én is mocskos b***-znék?! Itt azt becsülik meg! Ez a véleményem és kész! Az a normális ha a házasság két ellenkező nemű ember között köttetik! Nem véletlen nem lehet a világ számos országában, sőt a többségében. A bejegyzett élettársi kapcsolatokat világszerte csaknem ötven ország tette lehetővé az elmúlt két évtizedben. Miért nem elég? Igaza lesz a keresztapámnak és már lassan tényleg kötelező lesz. A miértjét a felvonulásnak nem értem, de az ellenzőkkel kezdek szimpatizálni.

Azért tisztelem az itteni melegeket, hogy így kiállnak magukért!

2011. jún. 24. 13:16
 46/49 JLlompi ***** válasza:
46%
"Elégedjenek meg annyival amennyit elértek. 100 emberből 98 ezt fogja mondani!" ez így nem igaz teljesen igaz , valójában : 50 meber ezt mondja , 48 nem válalja fel ,2 ember b*zi. egíébként fogd fel pozítívan leglalább nem szaporodnak
2011. jún. 24. 21:46
 47/49 anonim ***** válasza:
69%
El nem hiszem, hogy valaki ennyire ágáll a házassággal szemben. A házasság egy ember alkotta jog, nem természeti törvény, mégis ez a legnagyobb problémád? :D
2011. jún. 24. 23:28
 48/49 A kérdező kommentje:

60%-os igazad van!

88%-os nem lehet, hogy én a hagyományos értékrendek szerint élek? Amibe elméletileg nem férne bele, hogy a megértsem miért is kell 2 azonos nemű embernek egy párt alkotnia. De nem vagyok ennyire beszűkült és inkább azt mondom mindenkinek joga van boldognak lennie! Azért ellenzem a házasságot mert ez bár ember alkotta nekem szent. Mióta az eszemet tudom házasságban szerettem volna élni. Az esküvőnk előtt 1 hónappal költöztünk össze a párommal és szabályosan rosszul éreztem magam, hogy házasság nélkül élünk együtt (tudom, hogy hülyeség, de ez van). A gyermekünk is házasságba született. Nagyon fontos a házasság intézménye számomra és nem fér bele számomra, hogy két azonos nemű között köttessen! Próbáld elfogadni a véleményem ahogy én is elfogadom a tiédet. Nagyon sokan vannak akik nálam sokkal rosszabb véleménnyel vannak a témáról, a meleg emberekről. Egyetértek azzal, hogy a regisztrált élettársi kapcsolatot bejegyzetteknek több jog kell, nyugodtan akár ugyanezeket a jogokat is! Csak NE hívják házasságnak! Nyugi ez az egyetlen amiben ilyen maradi vagyok.

2011. jún. 25. 11:32
 49/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 27. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!