Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van szükség a melegfelvo...

Miért van szükség a melegfelvonulásra?

Figyelt kérdés
Félre ne értsétek nem provokálni akarok! Érdekel pro és kontra vélemények is! Kérem, hogy mindenki szalonképesen válaszoljon! Mutassuk meg, hogy lehet intelligensen is válaszolni!
2011. jún. 19. 19:42
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
69%
Ezzel az erővel a rákot is ránkerőszakolják, mert a csapból is az folyik, hogy mindentől rákosok leszünk, mégse hőbörög senki a rákosok ellen, hogy mégis micsoda dolog!
2011. jún. 21. 14:53
 12/49 A kérdező kommentje:
Nos akkor megpróbálom úgy leírni, hogy mindenki megértse! De figyelmesen olvassátok, ne úgy mint az előző hozzászólásomnál. Papám egy genetikai betegségnek tudja be a melegséget (talán így jobban el tudja fogadni). De azt már nehezebben, hogy miért kell ezt felvonuláson "reklámozni"! Én is csak ezt nem értem! Mire jó a provokálás? Ez szerintem nem hasonlítható össze a náthával vagy a rákkal! És szégyellje magát aki a rákosokkal hozakodik elő! Semmi köze a kettőnek egymáshoz! Egy idős ember véleményét írtam le a témáról, hátha könnyebb lesz néhány kommenten keresztül megértenem, hogy miért jó bugyiban végigvonulni egy bizonyos útvonalon és közben obszcén táncot lejteni? Mielőtt kommentelünk figyelmesen végigolvassuk amihez hozzá szeretnénk szólni! Köszönöm!
2011. jún. 21. 15:05
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak provokáció. Normális ember ha akar valamit azt általában nem így éri el. Szerintem aki meleg és normális,az is tisztában vele hogy ez a felvonulás úgy állítja be a melegeket mint valami szivárványba bújt idiótákat, és szerintem ez nem igaz.

Miért nem mennek valami kibérelt területre és ott buliznak, és aki akar kimegy, aki nem, nem, és akkor tényleg csak az menne akit érdekel, de ez így nevetséges. és bosszantó.

2011. jún. 21. 15:28
 14/49 A kérdező kommentje:
Egyetértek 15:28-as! Vannak diszkrét melegek is (ahogy leírtam). Van és nemsokára lesz is gyerekem ha rákérdeznek mi az hogy valaki meleg ne azzal kelljen szembesülniük, hogy pink párducmintás tangában fel le vonaglik egy kamionon egy bácsi, hanem azzal, hogy ez két ember szerelme akik történetesen egyneműek. Mert ezt is el kell majd valakinek magyarázni és nem biztos, hogy a média adja ebből a szempontból a tökéletes felvilágosítást!
2011. jún. 21. 15:40
 15/49 anonim ***** válasza:
53%

Na ezért hoztam a női egyenjogúsági mozgalmat példának, tökéletes példa, de úgy látszik, csak hajtogatod a magadét.

Szerinted 100 éve nem ugyanilyen undorítónak és gusztustalannak látták az akkori „modern” nőket? Akik az utcán az ember képébe tolták, hogy ők nadrágban járnak, kormány mögött ülnek, stb? Ugyanígy gondolták, mint te, hogy az provokáció, természetellenes, ezek betegek, hülyeség, és egyébként is, minek tolják az ember képébe az UTCÁN. Mert ott voltak kinn ők is, az utcán.

Másrészt azért tökéletes példa, mert az akkori nők 99%-a nem értett egyet velük, volt sok „diszkrét” nő, ahogy diszkrét meleg is van ma, de mégis ezek a provokatív nők vívták ki azt a rengeteg jogot ma a nőknek, amit már természetesnek is veszünk. Nem azok, akik otthon ültek, és háborogtak a szüfrazsettek ellen.

Másik példa: kb. 10-20 éve egy iszlám országban (nekem Törökország rémlik, de nem akarok hülyeséget mondani) volt egy elnök, aki kitalálta, hogy eltörli a nőknél a fátyol/csador kötelező viselését. Erre a többi nő kiment tüntetni ez ellen, mert szerintük az a nő, aki nem viseli, az gusztustalan, undorító, természetellenes és provokatív. És nem akarják, hogy az ő gyerekük ilyen embereket lássanak az utcán.

Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy mindezek, a női egyenjogúság, a csador viselése, a homoszexualitás elfogadása, mind csak normák. A természet nem alkotott rájuk szabályt, hogy hogy is legyen, ezt az emberek, a társadalom dönti el. Márpedig ha egy berögzött normán változtatni szeretnénk, akkor küzdeni kell. Elég, ha az 1% küzd, és az se baj, ha a többi hülyének, gusztustalannak, stb. nézi, akkor is elérhetnek valamit, amit majd később a többiek is meg fognak köszönni nekik.

2011. jún. 21. 15:58
 16/49 Fuuton ***** válasza:
46%

Utolsónak, hidd el, teljesen más a nők egykori helyzete és a melegeké.

Az egyik evidens (a nők ügye), hiszen ők is emberek, attól, hogy nők.

De a melegeké...az betegség, rendellenes dolog.

Gondolj bele, a kard és a hüvely egymásba illik, de egy kard nem illik egy másikba, remélem értitek.

2011. jún. 21. 16:05
 17/49 anonim ***** válasza:
53%

"Az egyik evidens (a nők ügye), hiszen ők is emberek, attól, hogy nők."

MOST neked már evidens. Mert megváltoztatták azt a normát. De AKKOR mindenki, te is ugyanígy háborogtál volna ellene.

Ugyanez a melegek helyzete, csak időeltolódással.

2011. jún. 21. 16:08
 18/49 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a rend- meg természetellenes dolgot meg felejtsétek már el. Ha természetellenes lenne, akkor miért hozta volna létre a természet?

A genetikailag módosított növények, na azok természetellenesek. Vagy az ipari vegyszerek. Persze attól lehet, hogy hasznosak, erről el lehet vitatkozni, de természetellenesek. De a homoszexualitás? Hogy lehetne természetellenes, ha a természet hozta létre?

A természet köszöni szépen, jól megvan, ha elfogadjuk a homoszexualitást, ha nem. A természet igazából leszarja, neked, nekem mi a véleményem erről. Ennek nem sok köze van hozzá, ez nem egy természeti törvény, hanem egy emberi norma, hogy elfogadjuk-e, vagy sem.

Nézzétek meg, a delfinek között is vannak homoszexuálisok, és nem sújtott le rájuk a természet pusztító haragja. Köszönik szépen, jól megvannak, a természetet nem érdekli igazán a dolog. Csak az embereket.

2011. jún. 21. 16:17
 19/49 Fuuton ***** válasza:

Más dolog a természet és más a génmutáció.

A természetellenest csak azért mondtam, mert úgy talán megérted, hogy mit akarok, de mondhattam volna azt is hogy rendellenesség lépett fel a fogantatásuk közben.

2011. jún. 21. 16:31
 20/49 A kérdező kommentje:

Kedves 69(!)%-os!

Hajtogatom mert jogom van a vélemény nyilvánításhoz. És engedtessék meg, hogy kiálljak a véleményemért! Köszönöm! Nehéz belegondolni magam egy 100 évvel ezelőtti nő helyzetébe, de megpróbálom! Na most ha erős párhuzamot vonok (saját vélemény!) a kettő között a nadrág viselése még mindig kevésbé gusztustalan mint egy neon zöld tanga látványa egy cseppet sem szép férfi testen. Nyilván akkor még nem érték őket ilyen ingerek, azzal kellett beérni ami akkor volt. A nagypapám barátnőjének a falujába volt egy hermafrodita, mindenki bántotta és gúnyolta mert más volt! Így született nem tehetett róla, de inkább elbujdosott, nem beszélt a többi emberrel minthogy bárkit is meggyőzzön arról, hogy ő nem rossz, csak más! És mielőtt támadások érnének hangsúlyozom a melegeknek nem kell elbújniuk! Járjanak étterembe, menjenek el nyaralni éljenek úgy mint MI! De ízléses keretek között! Nem vagyok prűd, de szerintem sem azon az 1 napom sem a többin nincs szükség az ilyen fajta provokációra! A másik a 100 évvel ezelőtti nők akár a nagymamád vonult fel azért évente egyszer, hogy elfogadják Őt a nadrághordás miatt? Szerintem nem! Mégis okos asszony révén úgy volt vele, hogy majd megszokják! Ne haragudj de amit azok az emberek művelnek "az egyenjogúságunkért vonulunk" címén (jelzem kezdem ezt megérteni ha nem csak egy szál bugyi van rajta, akár férfi akár nő az illető) gusztustalan. Láttam olyat is aki fehér pólóban és barna halásznadrágban vonult (nem 1-et) nem tudom, hogy meleg volt e vagy szimpatizáns, talán ez most lényegtelen is! De ugye, hogy megy ez ízlésesen is?

2011. jún. 21. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!