Dragonight kérdése:
Meg tudod fejteni a fejtörőt?
Figyelt kérdés
Egy szobában vagy amelyben van 2 ajto:az 1ik a pokolba a másik a menybe visz.Nem tudod melyk hova visz.A szobában van két madár.Az 1ik mindík igazat mond,a másik mindíg hazudik,de nem tudod melyk melyk.Ha az egyik ajtót kinyitod,már nem léphetsz vissza.Csak egyet kérdezhetsz és csak az egyik madarat kérdezheted.Meg kell tudnod biztosan mejk ajto visz a Menyországba.Megfejtés?2011. jún. 13. 12:49
1/11 anonim válasza:
Én tudom mi a megoldás, de nem lövőm le, de ez miért is a sportba van?
2/11 anonim válasza:
A kérdés egyértelműen ez: Hé madár te mennyivel bicepszezel?
Ha többet mondd mint amennyivel én csinálom akkor a baloldaliba megyek be.
3/11 Tahó Generális válasza:
Mit mondana a másik madár? Ennyi...
Az igazmondó a hamis utat mondja, mert tudja, hogy a másik hazudna, a hazug meg megint csak a hamis utat mondja, mert tudja, hogy a másik a jó utat ajánlaná, de ő troll, és ezért direkt nem azt mondja. Mindenképp a rossz utat kapod, így bemehetsz a másikba.
4/11 anonim válasza:
Ha meg sem haltam miért mennék akárhova is? Én inkább élek tovább :) Ez jó válasz?
5/11 A kérdező kommentje:
de nem tudod hogy mejk madár mond igazat és mejk nem.anyit tudsz hogy valameyk igazat mond meg hogy valamejk csak hazudik és csak 1et kérdezhetsz,csak az egyiket kérdezheted
2011. jún. 13. 14:44
6/11 Tahó Generális válasza:
Hát épp ezért kérdezem azt, hogy szerinte mit mondana a másik. Akármelyik is válaszol, mindenképp megtudom a jó irányt.
7/11 A kérdező kommentje:
Tahó egy kukkot sem értettem amúgy meg azért van a sportba mert nem tom hol kell beálitani:D
2011. jún. 13. 16:24
8/11 A kérdező kommentje:
Nem értem a kérdést."Mit válaszolna a másik?"Mire?
2011. jún. 13. 16:25
9/11 anonim válasza:
Te hova fogsz bemenni? Feltételezzük, hogy az igazmondó mennybe akar majd menni, míg aki hazudik a pokolba kéne hogy menjen de a mennyt hazudja.
10/11 A kérdező kommentje:
és megmutatja hogy mejk ajtóba fog bemenni.Jippi Já jé!Olyan happy vok már vagy 1 hete ezen kondolkozom hurrá!!!!!:D:):-):^D
2011. jún. 13. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!