Tinédzserként dugdostatok alkoholt?
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 19:03
11/18 anonim válasza:
tini vagyok, de nem szeretem az alkoholt. nem azért mert olyan hű de jó kislány vagyok, hanem mert szerintem borzasztóan keserű az összes. ami nem az, abba meg kb. annyi alkohol van, mint egy konyak meggyes bonbonban, szóval azt bárki előtt megihatom, nem kell dugdosnom.
12/18 anonim válasza:
hát én dugdostam alkoholt otthon 15-16 évesen, anyámék bárszekrényéből nyultam le, bevittem a szobámba és eldugtam rendszerint az ágyam alá, a szekrényembe, vagy az ágyneműtartóba. Jó volt vésztartalékként, ha éppen nem mentünk inni a haverokkal. Elég zűrös időszak volt. Aztán persze lebuktam.
13/18 anonim válasza:
nem kellett, anyám mindig leszarta, hogy mit csinálok.
14/18 anonim válasza:
Nem. Utáltam még a szagát is. A szüleim ugyanis mindketten ittak, és király életünk volt emiatt az öcsémmel... :( Anyám bezzeg dugaszolta az üvegeket...
15/18 anonim válasza:
Nem.
Soha nem dugdostam.
Itthon nem volt soha elviselve az alkohol, mivel volt részünk bőven látni Apánkat mámorosan.
16/18 anonim válasza:
Igen, anyám elöl, nehogy megigya előlem.
17/18 anonim válasza:
Persze! Igazábol ugy kezdődött, hogy kilyukasztattam a füleimet (3-3 luk), és azt kellett fertötleiteni, amihez én vodkát használtam... Najo a torkomat is "fertötlenitettem" vele :D:D
18/18 anonim válasza:
Hááát... szülinapi előtt barátomnál dugdostuk, aztán hálózsákban... utána meglátta anyám, és nem is zavarta xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!