Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak en kepzelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak en kepzelem be vagy tenyleg tetszek neki?

Figyelt kérdés
baratnomnek van egy fiu akivel mar 1 eve egyutt vannak, a fiu mar azelott is furan viselkedett velem mielott osszejottek volna mert egy tarsasagba voltunk benne, nezett stb de nemis ez a lenyeg hanem hogy en elkoztem de vissza koltoztunk, es megint elkezdtem sokat talalkozni ezzel a baratnommel. Es olyanokat csinal pl atmentem ehhez a baratnomhoz es beszelgettem vele meg a szuleivel, mire a fiu bele szolt hogy “Mira amugy jossz holnap uttan görkorizni” kicsit kellemetlen helyzetbe hozott engem, es egybol neztem baratnomre es mondtam hogy persze elmehetunk harman. Aztán olyan is volt hogy baratnom furdot es a pali meg bent volt a szobaba a baratnom hugaval tehat nem egyedul, es elkezdi nekem a fiu hogy enis menjek be a szobaba, mondom en inkabb megvarom a tobbieket, es tobbszor is szolt csak inkabb el jottem onnan. Olyan is volt hogy ki akartam nyitni az ajtot erre o teljesen mellém jön bevágodik es kinyitja nekem ő, mindezt a baratnoje elott illetve a baratnoje szulei elott. En ezekbe a helyzetekbe altalaba teljesen kellemetlenul erzem magam, pl ma lattam hogy irta a baratnomnek hogy menjek enis hozzajuk, meg mikor setaltunk random felhuzta a kapucnimat, kerdezte hogy en igy nem e fázok, vagy volt olyan hogy tartani kellet neki valamit es baratnoje nem tudta megfogni mert remegett a keze,es mondtak hogy fogjam meg en megfogtam en aztan nem tudom hogy direkt vagy nem direkt de osszeért a kezünk. Sőt be is kovetett instan ez a fiu, de nem kovettem vissza meg semmi, igazábol nem tudom hogy bekepzelem csak magamnak, vagy nem, de ha tenyleg nem akkor en errol beszelni fogok a baratnommel csak nem szeretnek a semmiert balhezni.
tegnap 23:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!