Isten hívők, Egyet értetek?
Ha a jelenések könyvének a számai igazak és elenyésző ember fog Isten országába jutni, akkor előfordulhat, hogy azoknak van igazuk, akik a legtöbb ember szerint tévednek?”
Nem hogy elő fordul, hanem így is lesz!
A 144,000 csak az úr vacsorán vesznek részt, közben elkészítí az Úr az új földet és Új eget.
A 144,000 ezer, azok az emberek, akik be tartották a Messiás parancsát, “szeresd fele barátot mint magadat” És ez a 144,000 ember minden élőre betartották.. ezek a szent a vegánok! Aki kaz Úr parancsára nem ettek tiltott gyümölcsből az Igazság Lelke igazságát hallván!
A világ különböző kereszténységei, zsidók, katolikusok, stb egyházak, s a pogányok az antikrisztus szolgáik, akik áldoznak füstölnek ( sütőben) ) az esztendők mindennapjaiban, a gyomrukba! Imát mondanak s köszönik krisztusunak a kínhalál hallt tetemet! Az antikrisztusnak!!
A kereszténység a széles út, Jézus név a hazugság Atyja maga a gonoszság, rablásvágy, gyilkolás!
Igen, a világ 99/5%-a elpusztul a földel eggyütt.,
Miközben majd ők Jézusukat várják, Ahelyet az Alfa és Ómega jön el, akiket nem vártak: Napban öltözött nő-Éva az Igazság Lelke, az első asszonyember! A “menyasszony” Alfa s Ómega
Az első teremtett s férfiember, Ádám! a “Vőlegény” az Alfa s Ómeg - SzentLélek
És Káin a trónörörös fehér lovon, az első szülött gyermek: Alfa és Ómega a kezdet és a vég, ítélő az Úr haragjának keve borstartója, ő jön el az Úr dicsőségében!
Íme a 3 szentség!
Ők jelentik a Föld lakosainak az igazságot, amik náluk vannak meg pecsételve!
És jajj a Föld lakosainak azon a napon!
Én ugyan nem vagyok istenhívő - talán ezért is lehet, hogy több mindent is értek, nem csak egyet -, de ezt nem értem.
Ez viccnek is gyenge, hittérítésnek is kevés.
Tömény ostobaságnak talán még elmegy.
5: ez nem ezoterika és egyik hülyeség nem igazolja a másikat.
Boldog Karácsonyt!
5: bocs, hogy a kérdésre reagáltam és nem csak veled azonnal, tényleg elviselhetetlen provokáció :D. És pláne Jézus is irritáló, főleg ezekben napokban... Minden csak, hogy neked rossz legyen, ugye?
És ráadásul most még magadra is maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!