Fideszesek! Egyet értetek azzal, hogy válság idején szükség van az Isten háta mögötti Felcsútra fűthető műfüves focipálya 800 millióért?
Én nem értek egyet vele.
És neked mi a véleményed arról, amit a gyurcsány-bajnai-medgyesi csinált válság idején. A nyugati bankokat tömték ki pénzzel mert szegényeknek veszteséget okozott a válság.
Az kicsivel több mint 800 millióba került.
#6 Nem vagyok lemaradva. Megígérte a kormány, megígérte hogy emeli a 10%-os pótlékot 20%-ra. Tapsolhatsz, hogy 217.000 helyett, 230.000 fognak keresni. Tudom, hogy a rabszolgáknak ez is elég, de az olyan emberek számára, akiknek van önbeccsülése nem.
A többi is csak duma eddig.
"Nem. Az egész stadionosdival nem értek egyet. Nem is látom értelmét védeni."
Akkor meg mért vagy fideszes? A Fidesz arról szól, hogy majd a főnök megmonja, mi jó és miért, nem kellenek önálló gondolatok. Nem neked való ez a párt, el kell szomorítsalak!!!!
"Rengeteg más aspektusa van annak, hogy valaki miért az egyik, vagy a másik pártot ítéli a legjobbnak, vagy a legkevésbé rossznak. 2006-ról sem gondolom, hogy ennyivel el lehet intézni az egész ellenzéket."
Akkor kérlek írd le, hogy mi az, ami miatt szerinted a FIdeszre van szüksége az országnak, miközben szándékosan szétlopták és szétverték az országot. Ezek mellett nincs semmilyen ok, amiért ők kellenének.
De akkoor fejtsd ki maga, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!