Fideszesek, mit szóltok ahhoz, hogy 825 millió forintból fedett műfüves focipályát építenek Felcsúton?
Nem vagyok fideszes, sőt mélyen megvetek mindenkit, aki az, de egyszerűen nem tudok haragudni rájuk.
Tegyék, hiszen van pénz. És a rossz lét csak az interneten létezik...
Mert ennyit még elér az ingerküszöb, mire elkészül a duplája, triplája lesz.
Nem hiszem el, higy ez még nem esett le
Én ajánlom mindenkinek, hogy életében egyszer látogasson el Felcsútra. Olyan csudákat fog látni, mint a gőzölgő tehéntrágya látképébe belógó stadiont...
és, ha már ott van beszélgessen helyivel, már, ha szóba áll valaki vele, mert helyben mindenki tud valami "szép" történetet, extra adalékot, ami nincs benne a magyar média, még legsötétebb bugyraiba se. Aztán, ha már lement Felcsútra, ajánlot kicsit továbbmenni Alcsútdobozra, a golfclubba, aztán rögtön ott van mellette Hatvanpuszta, majd továbbmenni Gántra, Bicskére, Csabdira, Óbarokra.
Az élő egyház lesz maga és, ha még van is némi kétség az illetőben, hogy mi az a korrupció, amiről évek óta hablatyolunk, tutira megtér és hivő libsi lesz egyből az illető.
Viktor lesz nyugdíjazása után a felcsúti pápa, arra készül tuti.
Engem az érdekel, mikor építenek végre fedett, fütött, igazi füves pályát, ahova be lehet menni egy jó spanglit elverni bármikor, fetrengeni a haverokkal, stb.
Amúgy mikor építik meg felcsúton az ország legnagyobb plázáját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!