Fideszesek, mit szóltok ahhoz, hogy 825 millió forintból fedett műfüves focipályát építenek Felcsúton?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 07:52
11/35 anonim válasza:
Gyurcsányék meg költségvetést hamisítottak.
12/35 anonim válasza:
DK-sként örülök, hogy épül az ország. Mer a mi pártunk sajnos csak rombolni tud.
13/35 anonim válasza:
Te vagy egyébként a fizetett GYK-s Gyurcsányozógépe a rendszernek? értelme egyik hozzászólásodnak sincs, csak a bezzeggyurcsányt tolod minden kérdéshez.
14/35 anonim válasza:
13as, dehogynincs értelme, egyébként nem is tudnánk, hogy mindenért, amit a kormány csinál, gyakorlatilag Gyurcsány a hibás.
15/35 anonim válasza:
Nem fizetettek ezek. Van egy 3 max 4 ilyen élettelen szerencsétlen, azok írják minden kérdés alá a gyurcsányozó/oroszfelszopó hsz-aikat. De szerintem ezek egy békemenetre sem mennek ki, mert annyira ilyen szocfóbiás nyomingerek, akiknek csak itt van életük.
16/35 anonim válasza:
Én mindig örülök annak, ha épül az ország és több lesz a sportolási lehetőség.
17/35 anonim válasza:
Fideszre szavaztam, és nekem ez például marhára nem tetszik.
De ennek ellenére nem látok sajnos jobb politikai erőt.
Mutassatok érvekkel és akkor oda fogok szavazni.
18/35 anonim válasza:
Azért szavazni a bűnözőkre mert nincs más szimpatikus?
Simán elvtelen, gerinctelen alak vagy, ugyan olyan féreg, mint a fidesz.
19/35 anonim válasza:
18 Milyen jó, hogy az ellenzéki pártok nem bűnözők.
Ja várjál, néhányat lesitteltek...
Te is bűnözőkre szavaztál, te féreg?
20/35 anonim válasza:
Fírög, kedves bátyámuram, fírög! Aztán bajuszpödrés, meg ne haragudjon a föispán urunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!