Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tinédzserként dugdostatok...

Tinédzserként dugdostatok alkoholt?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 19:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Én most vagyok tini de nem.Csak ünnepélyes eseményeken,meg szilveszterkor szoktam egy kis alkoholt inni.
2009. márc. 1. 19:11
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem, ha kellett megvettem és megittam, megittuk
2009. márc. 1. 19:14
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
hehe :) en nem dugdostam, legalaisan bulizhattam :)
2009. márc. 1. 19:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok az. Nem dugdosok, csak ha a szüleim isznak úg ykóstolom meg, hogy beledugom a nyelvem. Ennyi :) És te, kedves kérdező?
2009. márc. 1. 19:25
 5/18 anonim ***** válasza:
63%
Egyszer házibuli másnap reggelén megérkeztek az ősök. Előtte mindenki gyorsan bevágta valahova a piás üvegeket. Ebből az lett, hogy x hét után még előkerült 1 a kanapé mögül, ahonnan senkinek nem jutott eszébe később eltüntetni :D
2009. márc. 1. 19:36
 6/18 anonim ***** válasza:
60%
Most az vagyok és igen :D
2009. márc. 1. 19:45
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert tinédzserként sem ittam alkoholt.
2009. márc. 1. 19:45
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Én most 15 éves vagyok, de nem, velem nem tudnának megitatni semmilyen alkoholt, kivétel a gyerekpezsgőt :D az minden mennyiségben. Szóval a válaszom nem
2009. márc. 1. 19:57
 9/18 anonim ***** válasza:
88%

Persze, hogy igen! Még életemben sosem voltam berúgva, de a tojáslikőrt imádom, 16 évesen kaptam rá Szilveszterkor. Akkoriban még kövér voltam és kifejezetten édesszájú, a zsebpénzem egy részét is tojáslikőrre költöttem, de a boltban sosem kérdezték meg, hogy elmúltam-e már 18 (cigi esetében meg ritkán).

A nagybátyám viszont alkoholista és a nagyanyámmal lakik egy házban. Ő még most is dugdossa a piát: a kétliteres tablettás bort, a féldecis ócska konyakot stb. Nyáron, amikor kint voltunk náluk, összeszedtünk a húgommal egy csomó sörösüveget és hatvanvalamennyi féldeciset...

2009. márc. 1. 20:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok. Én például kövér kisfiúként májkrémet, egyéb konzerveket, konzervnyitót tartottam az ágyneműtartóban, és volt egy jó nagy bohócbabám, aminek levehető volt a feje, ebbe dugdostam a csokikat. Apukám ugyanis sosem engedte meg, hogy vacsorázzam.
2009. márc. 1. 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!