Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fel tudunk-e bárkit jelenteni...

Fel tudunk-e bárkit jelenteni egy olyan pizza miatt, amit nem mi rendeltünk?

Figyelt kérdés
Annyi az egész, hogy valaki az én nevemen rendelt pizzát, ami ugyan ki volt fizetve, de nem kértem, főleg, hogy gluténérzékeny vagyok, tehát enni sem tudtam belőle. Továbbá az én telefonszámomat adta meg, hogy majd a futár azt hívja fel. Az étteremet privát telefonszámról hívták. Lehet-e valamilyen adat alapján megkeresni, esetleg feljelenteni az emberkét, hiszen az én nevemen rendelte a pizzát?

ma 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A rendőröknek van komolyabb dolguk is annál, hogy kiderítsék, hogy ki rendelt neked egy pizzát előre kifizetve. Ha ez egyszeri alkalom volt, felesleges terhelned vele a hatóságokat, ezért nem visznek el senkit bilincsben.
ma 01:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Feljelenteni bárkit, bármikor, bármiért lehet.

Olyan nincs hogy a hatóságnak nincs kedve foglalkozni valamivel, legfeljebb annyira alacsony prioritása lesz, hogy te csak annyit látsz belőle, hogy nem történik semmi.

Azonban ha sikerül hecc helyett emberölési kísérletként eladni, az már egészen más tészta...

Azt azért jó tudni, hogy szeretik az olyan eseteket, amik könnyen felgöngyölíthetőek, mert jól mutat a statisztikában.

ma 06:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fel lehet, csak nincs miért, hisz pizzát rendelni valakinek nem bűncselekmény.
ma 07:21
 4/6 anonim ***** válasza:
3: kivéve ha rendszeres és átmegy zaklatásba. De, hogy hol a határ az sok tényező függvénye.
ma 10:04
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
Humorosba szerintem simán átrakhatjuk.
ma 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Feljelenteni... Ez miatt? Úgy, hogy ki is volt fizetve?

Hány éves vagy?

A rendőrséghez komoly problémával fordulj csak! Ne ilyen vicc kategóriával...

(Bár inkább máshova kellene jelentkezned agybajjal.)

Az is lehet,hogy valaki kedveskedni akart meglepetésként, de nem ismer annyira, hogy tudja mire vagy érzékeny.

Kaptam én is már ilyen meglepi rendelést. Nem haltam bele és nem is kellett feljelenteni senkit... Bakker...

ma 11:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!