Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a cigányokat. Miért...

Gyűlölöm a cigányokat. Miért olyan nagy baj ez?

Figyelt kérdés

Mindenki kegyetlennek titulál, amikor rákérdeznek én pedig kimondom, hogy rühellem, utálom őket. Félek tőlük, mert csoportban járnak és erősebbek. Undorodom tőlük, mert büdösek és nem mosakodnak. Nagy pofájuk van, fenyegetőznek, és követnek.

Mivel nekem még csak rossz élményeim voltak, csak általánosítani tudok. Természetesen biztosan vannak kivételek, de én még eggyel sem találkoztam.

2011. márc. 18. 16:45
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
83%

""ezt gondold át mégegyszer..."

Ezen nincs mit átgondolni.A cigányok félelmet keltenek emberekben, ez tény.Akkor tenni kéne valamit, ez is tény."

Értem és egy rasszt hogyan akarsz "felszámolni"? Mert a gárdatagokat meg a gyerekeiket nem kellett leölni egyesével, ahhoz hogy feloszlassák. Az csak egy csoport volt.

"Am. meg ha akarnának Ők is tudnának dolgozni! csak eleve ott vannak gondok, hogy Ők nem akarnak! És élősködnek abból a pénzből amiből akár a nyugdíjasok is jobban tudnának élni! Szóval erről ennyit! Én olyan területen lakom, hogy teli van minden velük! Látom, hogy egy-egy családban van már vagy 6 gyerek és csak azért csinálnak többet, hogy több segélyt kapjanak! Hát könyörgöm, hol élünk?"

És ez kinek a hibája? A lecsúszott rétegnek bátorítást adnak, hogy minél több gyereket szüljenek és ne dolgozzanak továbbra se. Szerinted nem törvényszerű hogy akkor a lecsúszott réteg elkezd gyereket gyártani és nem dolgozik továbbra se? Abba meg ne is mennyünk bele, hogy miért csúsztak le...

2011. márc. 27. 11:42
 32/43 anonim ***** válasza:
89%
az lenne fura ha nem gyűlölnéd őket
2011. máj. 20. 04:16
 33/43 anonim ***** válasza:
91%
ez nem baj én legszivesebben el küldeném őket koncentrációs táborba mind
2012. márc. 8. 14:58
 34/43 MrMental válasza:
100%

Dehogy is baj ez kedves kérdező.:)

A cigányok sokat ártanak nekünk.A falunkban 2500 lakos van,ebből 500 cigány.500 cigányból 3 család van,aki dolgozik.A többi 490 cigányt a dolgozó emberek tartsák el.És mit lehet ezért kapni?Rongálak,kötekednek,lenéznek,megvernek.

És nem álltalánosítottam,mert kiemeltem mind a 3 családot akik normálisak.:)

Hánynom kell az olyan emberektől akik így védik őket.Majd ha ők is dupla állásban dolgoznak,hogy el tudják tartani a gyereküket és 80FT al kiszúrják a szemüket,míg a munkanélküli cigány 10 gyerekre felvesz 320 ezer forintot,amit persze az ő fizetésükből(is) veszik el,akkor talán nem így állnának hozzá a dologhoz,ha pedig van ilyen helyzetbe lévő személy,aki kiáll a cigányok mellett,arra cska azt tudom mondani,hogy elég szomorú.

Megoldás?

Leváltani a fideszt,akik minnél többet akarnak adni cigányoknak,a Magyar ember kárára.

Szóval kedves cigány pártiak

Majd akkor is védjétek a cigányokat,ha éppen a gyerekedet verik meg szórakozásból és senki nem csinállhat ellenük semmit,mert az már Rasszizmusnak számít.

Igen,elértünk oda,ahola hazafiasság bűnnek számít.Gratulállok nektek!

2014. ápr. 23. 09:43
 35/43 anonim válasza:

Egy cigány még nem cigány!

De több cigány már cigány...! Ja nem! :D

Ezt csak a köcsög cigányok érthetik...!

Vagyis, egy cigány behúzza fülét, farkát, de ha ott van még legalább egy ilyen féreg, akkor már Istennek képzelik magukat... Ezzel csak az a baj, hogy csak addig pattognak amíg le nem üti őket valaki!

Ja és ha leütöd a leg "pohosabb" cigányt, akkor már szétfut a többi mit a férgek. Ja nem csak mint :D mert azok is! -.-"

2015. márc. 22. 16:12
 36/43 anonim válasza:

Összes Hozzászóló és Kérdező!

A Magyar Máltai Szeretetszolgát kistérségeibe menjetek el önkéntesnek!

2015. dec. 22. 11:05
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
A kérdéshez hozzászólók közt is volt cigány. Itt is egy rendkívül értelmes oldalukat tudják mutatni. :) Remélem érződött az irónia. Úgy élnek és úgy viselkednek, mint egy elcseszett telenovella elcseszett, bajuszos szereplői. :D Azért pattognak, mert kisebbrendűségi érzésük van, és keménykedni meg bizonygatni próbálnak, hogy valamibe nézzük őket. Nem ülök máshová a buszon, ha mellém ül egy cigány, és nem megyek át a másik oldalra, ha közelednek felém. Ettől még nem kívánok velük társalogni sem barátkozni. Már tetszettem cigány fiúnak. Mondanom se kell, rohadt kellemetlen volt. Szerintem nem kell azon csodálkozni, hogy sokan barátságtalanok velük, mert ha kedves vagy, akkor már azt lesik, hogy hol használhatnak ki és hogyan. Volt olyan osztálytársnőm, aki bevallottan és láthatóan is cigány volt. Egész addig álltam vele szóba, amíg elő nem tört belőle az a gusztustalan viselkedés, ami a többségükre jellemző. A vér nem válik vízzé. Talán nem véletlenül üldözték el őket valamennyi országból. Biztos nagyon tehetségesek voltak valamiben, ami mások kárára ment. :) Engem nem akartak eddig megverni, csak járni velem, de egyiknek se volt esélye, és nem is lesz. ;)
2016. jan. 16. 14:46
 38/43 Jorge Lorenzo válasza:
77%
Kedves kérdező! Legtöbbje egy ocsmány, aljas ,tolvaj féreg... Azzal meg ne foglalkozz ha nem tetszik valakinek hogy ki mondod amit gondsz róluk... Sok magyar ember mondja a saját körében hogy mennyire utálják őket, közbe meg az utcán spanyolnak vagy pippanják őket a vonaton, vagy a bokorban... Ez sokkal szánalmasan 😉 én veled vagyok! Utálom őket mint a szart...!!!!
2018. jún. 23. 01:45
 39/43 anonim válasza:
Szia! Azóta semmi nem változott sőt rosszabb lett… bezárt a Ghándi gimnázium is( az egyetlen cigány gimnázium ami volt) mert nem volt elég cigány aki tanulni akart. Egyre többen vannak, nekünk pedig egyre több kissebségi adót kell nekik fizetnünk, hogy drogot vehessenek belőle. Tenni kéne már valamit mert ezek paraziták… Belőlünk táplálkoznak és nélkülünk nem is lennének képesek létezni. Nem lenne aki pénzt adna nekik vagy aki helyettük dolgozna. A kedves kivétel (ami 1 a 100ból de szerintem így is sokat mondok) nem fogja tudni eltartani az egész falkát! A sok libcsi pedig költözzön egyszer ide gyöngyös szegényebb részébe… hetente betörés van utcánként és rengeteg nemi erõszak is van!
2021. aug. 13. 11:23
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Kiírtanám az összes rohadt cigányt.
2022. máj. 11. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!