Gyűlölöm a cigányokat. Miért olyan nagy baj ez?
Mindenki kegyetlennek titulál, amikor rákérdeznek én pedig kimondom, hogy rühellem, utálom őket. Félek tőlük, mert csoportban járnak és erősebbek. Undorodom tőlük, mert büdösek és nem mosakodnak. Nagy pofájuk van, fenyegetőznek, és követnek.
Mivel nekem még csak rossz élményeim voltak, csak általánosítani tudok. Természetesen biztosan vannak kivételek, de én még eggyel sem találkoztam.
Ember nincs a földön, aki nálam jobban utálná a rohadt patkány fèrgeket.
Nincs rendes cigány, kijön a vér belőlük, szabadulni nem lehet az aljadèk szarháziaktól.
A szólásszabadsághoz az is hozzátartozik, hogy más a véleménye valakinek, mint a társadalmilag elvárt! Tehát joga van nem szeretni valakit, vagy valamit!
És csatlakozok az előttem szólókhoz: Az, aki ajnározza őket, élt már közöttük? Mellettük a szomszédban? Verték már meg? Rabolták már ki? Kötöttek már belé? Aki csak tévében látott C.-t, az ne papoljon elfogadásról meg szeretetről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!