Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a cigányokat. Miért...

Gyűlölöm a cigányokat. Miért olyan nagy baj ez?

Figyelt kérdés

Mindenki kegyetlennek titulál, amikor rákérdeznek én pedig kimondom, hogy rühellem, utálom őket. Félek tőlük, mert csoportban járnak és erősebbek. Undorodom tőlük, mert büdösek és nem mosakodnak. Nagy pofájuk van, fenyegetőznek, és követnek.

Mivel nekem még csak rossz élményeim voltak, csak általánosítani tudok. Természetesen biztosan vannak kivételek, de én még eggyel sem találkoztam.

2011. márc. 18. 16:45
1 2 3 4 5
 41/43 henrik1 válasza:
És a Cigány-ok nem utálják a parasztokat dehogynem legaláb tudja mien származású mert az nem származás hogy Magyar az Állampolgárság és nehogy azalgyere hogy hát it születél meg a parasztok voltak it elöször mert akkor nagyot tévedsz az Iskolákban sem ugytanitják van eröl egy jókis videóis mond el kérlek te barom hogy mienszármazásúvagy ??????????????????? elöb gondolkodj mielöt beszélsz
2022. aug. 20. 13:02
 42/43 anonim ***** válasza:

Ember nincs a földön, aki nálam jobban utálná a rohadt patkány fèrgeket.

Nincs rendes cigány, kijön a vér belőlük, szabadulni nem lehet az aljadèk szarháziaktól.

2022. szept. 3. 16:59
 43/43 catmother válasza:

A szólásszabadsághoz az is hozzátartozik, hogy más a véleménye valakinek, mint a társadalmilag elvárt! Tehát joga van nem szeretni valakit, vagy valamit!

És csatlakozok az előttem szólókhoz: Az, aki ajnározza őket, élt már közöttük? Mellettük a szomszédban? Verték már meg? Rabolták már ki? Kötöttek már belé? Aki csak tévében látott C.-t, az ne papoljon elfogadásról meg szeretetről....

2023. aug. 30. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!