Gyűlölöm a cigányokat. Miért olyan nagy baj ez?
Mindenki kegyetlennek titulál, amikor rákérdeznek én pedig kimondom, hogy rühellem, utálom őket. Félek tőlük, mert csoportban járnak és erősebbek. Undorodom tőlük, mert büdösek és nem mosakodnak. Nagy pofájuk van, fenyegetőznek, és követnek.
Mivel nekem még csak rossz élményeim voltak, csak általánosítani tudok. Természetesen biztosan vannak kivételek, de én még eggyel sem találkoztam.
de ez akkoris milyen már skacok. mindenkinek olyan hihetetlen nagy az arca, hogy igycigány ugycigány, irtsukkimindet, meg tankkal végigmenni románián (aminek mellesleg hatalmas értelme volna) ésatöbbi fantasztikus agyamaent móka. és ezek a drága nagyonmagyar nagyonfehér magyarseggek mit csinálnak? mennek végig saját hazájuk utcáján, az imádott magyarországon, és szétrugják a kukákat, mert az bántotta őket, és azzal meoldják a nemzetiségek közti konfliktust. Egyébként semmit nem csinálnak, internetes fórumokon nagy a pofájuk, és ha én azt mondom, engem nem érdekel magyarország akkor én vagyok a büdös cigány (mert bizos cigány vagyok ha nem gyűlölök minden cigányt). pedig kis kakás életem során bizony többet használtam magyarországnak mint ők, de ami lényegesebb: kevesebbet rontottam.
valaki írta hogy nem csak a kormányok hibája. nem hát. a tiétek is. az enyém is, a bátyátoké is és a húgotoké is. akkor miről beszélünk? Miért nem tesztek valamit, ha ti olyan marha okosak vagytok? szidjátok a rendőröket ha félrenéznek, de ti is félrenéztek.
nem baj, éljen a magyar és középeurópai mentalitás, mert mi mindenkinél mindent jobban tudunk, okosabbak és szebbek vagyunk, és rajtunk kívül mindenki hülye de nekünk már nő a lila nyuszifül a fejünkön.
Az a baj hogy nem dolgoznak? teremtsetek munkahelyet.
Az a baj hogy lopnak? termetsetek munkahelyet, és szigorítsátok a rendszert.
Az a baj hogy nem mennek dolgozni? teremtsetek tanulási lehetőséget nekik, és motivációt hogy tanuljanak.
Kilátástalan? akkor érjétek el hogy elmenjenek innen. lázadjatok, bármi. egy forradalmár nem ül nyugodtan.
Addig pedig az általánosítás duma igenis jogos, és mindig meg fogja állni a helyét. mert ezzel jutottunk idáig. régeben több cigány akart dolgozni, de nem vették fel őket mert cigányok. mostmár naná hogy nem akarnak dolgozni.
>>>és aki ezekből azt szűrte le hogy én imádom a cigányokat, az menjek a büdös p*csába és olvassa el mégegyszer. köszöntem.
18:53
Olyan jópofa vagy...
A cigány miben különbözik a magyartól? Miért kell őket külön kezelni őket, hisz magyarok ők is nem? Édesanyám vagy édesapám, miért tud boldogulni magától? A szüleim miért nem tartják a markukat? A szüleim miért nem várják az államtól a megoldást? A szüleim miért próbálják meg maguktól megoldni a dolgaikat? Én miért tudok munkát keresni egyedül? Nekem legyen alapból motivációm?
Csak szegény cigánynak járnak ezek a kiváltságok? Nekik mindent meg kell teremteni? Ez szerint korrekt?
Aki akar az tud is. Nem a származástól függ a dolog. Aki akar, elmegy 8 órába ácskodni, kőműveskedni, vagy épp jogászkodni.
Butaságokat beszélsz. Inkább hallgatnál...
mert édesanyád és édesapád, és a nagyanyád és a nagyapád nem olyan szakmából ekreste a kenyerét ami a világ változása után egyszerűen megszűnt.
a cigányoknak volt szakmája, egy ideig megbecsült, értékes szakmája. de ezek a globalizáció során értéküket vesztették, azonban teljes átképzést nem kaptak. ekkor még érdemeltek segélyt, hiszen ők akartak dolgozni, akarták csinálni, csak hát nem tudták. az már hosszú folyamat és rengeteg hiba eredménye ahol most vagyunk.
egyébként senki nem mondta hogy olyanok mint a magyarok, és hogy ez rendjén van. nincs rendben, nem jó, de attól hogy gyűlölöd még nem lesz jobb. tenni is kell valamit.
tudod, a cigányok is gyűlölnek szűkösen szemétben élni, csak ők se teszenk érte, nem mennek el dolgozni. te sem teszel semmit, csak puffogsz.
éss a motivációs kérdés: neked van motivációd, mert te nem kapsz segélyt és szépen éhenhalsz ha nem dolgozol. ő kap segélyt, naná hogy kényelmetlen azért a pénzért még dolgozni is. ez az egyik, az már liberálisabb réteg hogy az előítéletek megpecsételik az embert, és egy idő után már nem akar kitörni a sztereotípiák alól.
hogyne függne származástól. mostmár tényleg azon függ. godnolkozz már, ellentmond önmagának az ilyen cigányutálós duma. midnig jöttök azzal (bocsi ha te nem, tudom, általánosítok) hogy a cigányok alapintelligenciája alacsonyabb mint a fehérért. jogász kilőve. a másik, ami tény, kultúrájukból fakadóan nem töltenek annyi időt oktatásra. jogász kilőve szintén. kovács falfestő lehetne... ha felvennék. ennek is megvan az előzménye, tudom, van oka miért nem veszik fel. ez már a tyúk vagy a tojás esete.
de érted...leírtál oylan krédéseket amire abszolút tényszerű, történelemből fakadó válaszok vannak. ki beszél butaságokat?
amúgy az tény hogy a lopás a vérükben van, és ez elég rossz nekünk... egyszer dolgoztam kisgyerekekkel, ilyen mindenféle hobbidolgokat csináltunk. már mikor odamentem közölték, hogy tündér aranyos kölkök, jók is, de a tollamat ne hagyjam elöl mert lenyúlják. és tényleg.
de attól még csak nekünk kéna tenni valamit, semelyik másik országban nem hagyják ezt, és nincs is így elharapódzva a helyzet.
Abszolúlt nem baj!Mostanában divat lett, elbagatelizálni a cigányok által elkövetett brutális bűncselekményeket, a lopásuk már olyan természetes, hogy az emberek nem is tartják bűnnek, ha beszólogatnak, az már annyira hétköznapi mintha a pontos időt kérdezné...Sok marha ilyenkor rasszizmusról beszél.Ebből is látszik mennyire bunkók a liberálisok.Én speckó SOHA nem halottam, hogy valaki pusztán azért utálná a cigányokat, mert barna a bőre, vagy mert szegény!SOHA ilyen el nem hangzott szerintem.Tudod az "általánosítást" én úgy értelmezem, hogyha valakitől megkérdezed, hogy milyen színű a tűzoltó autó, mindenki rávágja, hogy piros!Pedig nem csak piros!Fehér a felirat rajta, kék a szíréna, fekete a gumi, sárga az index, stb stb!De az olyan elhanyagolható, hogy meg sem említjük.Nos ez így van a cigányokkal is!Rávágjuk, hogy bűnöző, mert több cigány ül sitten, mint egyetemen!Több él segélyből, mint bérből és fizetésből!Több a koszos büdös, mint a kúltúráltan felöltözött.
Amúgy érdekes ez.Mikor Luxemburg is pattogott Sarkozy-nek a romák kitoloncolása miatt, egyből nagy csönd lett mikor Sarkozy mondta, hogy tessék lehet példát mutatni, és befogadni néhány tízezer cigányt....
Itthon is így van.Sok ember löki itt liberális dumát, de ha holnaptól a Gyöngyöspatai cigányokat beköltöztetnék az utcájukba, háztömbjükbe, falvaikba akkor nem lenne őszínte a mosolya egyiknek sem.Sok médiaszereplő is megvetette a polgármestert aki a sok incidens miatt kiválasztotta a cigányokat az osztályból.Aztán kiderült, hogy a médiaszereplők nagyrésze a tizenkettedik kerületi amerikai nemzeti fizetős iskolába járatja a gyerekét...Képmutató világban élünk.
Lesznek itt akik azt mondják majd, hogy hűű de ilyen olyen környéken nőtt fel és neki semmi baja nem volt!Nos személy szerint afférom nekem soha nem volt a cigányokkal!Soha!Sőt egyik legjobb barátom cigány.Itt jön a baj.A hugom 32.000Ft gyereknevelésit kap a kisbaba mellé, a cimborám 78.000Ft-ot.Példa amitől az ember ideges.
Vagy például.Én autóbuszvezető vagyok.Bármilyen fiatal csapat száll fel hangoskodnak, röhögnek fiatalok oké semmi baj.Mikor a "védtelen gyámoltalan " kissebség olyankor beszólogatnak az utasoknak, szétkell rugnosni mindent, kiüvölteni az ablakon, szotyoládéthélya leköpdösni a földre, üvöltetni azt a borzalmas citerás cigányzenét a telefonról stb.Persze nem mindig!!!!De mondjuk 10 BÁRMILYEN nemzetiségű csapatból 1-1 vadul meg egy kicsit, addig a cigányoból 10ből 5-6 buli meg minden nélkül csak úgy alapjáraton állatiasodik el.Úgyhogy valóban lehet kötekedni, hogy nem minden cigány ilyen!Ez így van!De az arányuk kimagasló!
"Arra kiváncsi volnék, hogy a magyargárdát felszámolták mert a cigányokban félelmet kelt, akkor a cigányokkal mit tesznek?Mert az emberekben félelmet keltenek..."
ezt gondold át mégegyszer...
"Arra kiváncsi volnék, hogy a magyargárdát felszámolták mert a cigányokban félelmet kelt, akkor a cigányokkal mit tesznek?Mert az emberekben félelmet keltenek..."
ezt gondold át mégegyszer...
Ezen nincs mit átgondolni.A cigányok félelmet keltenek emberekben, ez tény.Akkor tenni kéne valamit, ez is tény.
Én nekem egy kis óvodás cigány gyerek mesélte el, hogy hogy lopták el a tanárnéni pénztárcáját! És még büszke is volt magára, hogy amíg elterelte az anyukája a tanár figyelmét Ő ellopta a táskájából a pénztárcát!
Am. meg ha akarnának Ők is tudnának dolgozni! csak eleve ott vannak gondok, hogy Ők nem akarnak! És élősködnek abból a pénzből amiből akár a nyugdíjasok is jobban tudnának élni! Szóval erről ennyit! Én olyan területen lakom, hogy teli van minden velük! Látom, hogy egy-egy családban van már vagy 6 gyerek és csak azért csinálnak többet, hogy több segélyt kapjanak! Hát könyörgöm, hol élünk?
hogy hol?
Magyarországon! éljeeen :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!