Gyűlölöm a cigányokat. Miért olyan nagy baj ez?
Mindenki kegyetlennek titulál, amikor rákérdeznek én pedig kimondom, hogy rühellem, utálom őket. Félek tőlük, mert csoportban járnak és erősebbek. Undorodom tőlük, mert büdösek és nem mosakodnak. Nagy pofájuk van, fenyegetőznek, és követnek.
Mivel nekem még csak rossz élményeim voltak, csak általánosítani tudok. Természetesen biztosan vannak kivételek, de én még eggyel sem találkoztam.
17:13
Igen kaptam már párat cigánytól, de egyik esetben sem én kezdeményeztem, csak sétáltam az utcán. És nem ezért nem szimpatizálok velük, mert kaptam tőlük. De ez már régen volt. Csupán nyitott szemmel járok. Nem tudom mit értesz ezalatt, hogy mindent tudni az életről... Ez kábé olyan mintha azt mondanád, hogy krumpli, sok közé nincs a témához.
Csukott szemmel is lehet tudni, hogy gond van a cigánysággal. Ez a probléma szerintem közös gyökerű a magyarság problémájával egyébként. Csak a cigányság lejjebb van a gödörben, ezen senki se vitatkozik.
Ha majd egyszer egy fehértől is kapsz pofont ok nélkül, akkor a fehéreket is utálni fogod? Vagy már kaptál, csak a fehéreket tolerálod mert neked is olyan színű a bőröd?
17:28
Nem szoktam ismételni magam, de veled kivételt teszek, de vissza is olvashatod az előző hsz-t, NEM azért nem szimpatizálok velük, mert kaptam tőlük, kaptam fehértől is, ha már erről van szó.
Hanem, az egész életstílusuk miatt, ahogy élnek, ahogy viselkednek. Immár több mint 20 éve folyik az integrálásuk, hanem több. Sikertelenül és ez nem csak a kormányok hibája, nem kell mindent rájuk kenni.
Véleményem szerint valóban rengeteg baj van velük. Eddig nem volt velük egyetlen pozitív élményem sem. Pedig nem csak a TV-ben láttam őket... Tudjátok amíg ezek bármit megtehetnek (mert igen, megtehetnek. Az ellenőr nem mer odamenni hozzájuk, a rendőrök elfordulnak, ha rosszul nézek rá akkor már egyből rasszista vagyok, és én szop_k...) addig kár itt sírni.
És igen, aki azt mondja, hogy nem minden cigány rossz, az legyen olyan kedves és tegyen egy kört a városban. Akár Érden hétvégén estefelé. Sőt, nappal is.
Persze tudom, sokan örülnek, ha éppen felszáll egy cigánybanda a BKV-ra, MÁV-ra... Mert biztosan nem kelt senkiben félelmet. Bevallom van, hogy én is parázva utazok néha. Például mikor Debrecenből jöttem haza vonattal hajnalban, na az egy örök élmény volt. De nem is kell ilyen messzire menni. Elég néha elmenni a buszokhoz Érden, és ott vannak, inzultálnak.
Persze lehet mondani, hogy 17 évesen mit ugatok. Különösebben nem érdekel ez a része a dolgoknak. Nem egyszer vertek meg, nekem ne mondja senki, hogy szeressük őket. Persze, tuti én vagyok a rasszista. Mert mikor a szemükbe nézek, akkor én konkrétan állatokat látok.
Ja, és nem, nem vagyok rasszista. Furcsa módon a négerekkel, kínaiakkal etc. nincs bajom. MERT NEM VOLT VELÜK SEMMILYEN PROBLÉMÁM.
böiler, megsúgok egy titkot: rablók áldozata lettél! Akik cigányok voltak, ami nem meglepő, a cigányok között sok a rabló, és a legtöbb rabló cigány. De aki hajnalba vonatozik, annak számolnia kell azzal hogy kirabolják, nem szabad nagy értéket magaddal vinni ilyenkor, vagy pedig nagy társasággal kell menni. Lecke az élettől.
Ez a topic viszont a cigányokról szól.
Lassan egyébként kezdett jó irányba folyni a beszélgetés, az okok, és a közös ellenség felé.
hagy ragadjam meg az alkalmat itt egy kis reklámra:
(nem az én blogom, nem ismerem személyesen őket, csak régóta olvasó vagyok rajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!