Ki utálja a cigányokat és miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 19:16
3/10 anonim válasza:
Én!!Van 2-3 kivétel,de azokon kívül mindegyik egy rohadt féreg!
4/10 anonim válasza:
mert dédszüleimet kirabolták állandóan, dédimamám kórházba került, déditatám ott maradt egyedül, jó hogy nem ölték meg
5/10 anonim válasza:
na tessék, lepontoznak.. úgy látszik, aki lepontozott az is cigány volt, de nem is akármilyen :@
6/10 anonim válasza:
Na most vissza kérdezek. Ki nem?
7/10 anonim válasza:
Mert Orbán támogatja őket a sok segéllyel! Nem dolgoznak semmit se csak szülnek (van egy pár aki dolgozik nem azért mondom)
Mi Magyarok meg itt gürizünk hogy megéljünk!
8/10 anonim válasza:
Én az vagyok, de én is ugyanúgy utálom az összeset.. nézhettek engem bárminek , de magyarnak vallom magam mivel ha a bőrömön nem látszanak akkor nem is néznének annak.Sok ember azért ítél el mert ilyen vagyok, pedig nem is ismernek.. Remélem nem kapok most olyan válaszokat hogy pl,: húzz el innen a mi hazánk , megöllek te retkes cigány csal találkozzunk és stb.
9/10 anonim válasza:
Bírtam, hogy mivel most volt ez a Bándi Kata meggyilkolása ügy, és felraktak a FB-re képet a gyilkosáról. Na ott a sok cigó megszólalt..
10/10 anonim válasza:
Én akiket ismerek, nem utálom, mert amikor tűz volt a házban, nem találtuk a kulcsot, az ajtó be volt zárva, ők meg,, kirángatták". Ha nem lettek volna, lehet, hogy bent égünk meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!