Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bele lehet őrülni a lelki...

Bele lehet őrülni a lelki terrorba?

Figyelt kérdés

egy lány 2 éve terrorizál lelkileg...mindig hangos megjegyzéseket tesz a külsőmre (ilyeneket pl. h ronda zsidó orrom van, és ez kül. bántó, m zsidó származású vok egyébként), meg mindig abban is hibát talál, ami mások szerint szép, és megdícsérik. ...senki nem állítja le, m a bátyja, és a bandája mindenkit megver, aki beszólna neki...és ez a lány 1 állat...van 1 "barátnője", akivel 2en kipécéznek mindig v.kit, akit "megnevelnek".

más suliba kerültem, de folytatják a mai napig a "nevelésem"...próbálom kerülni őket, más, hosszabb utcán megyek suliba, de nem hat...neten üldöznek tovább, letiltottam őket minden címemről, de újra betalálnak, és tovább folytatják...képet csinálnak magukról, és aláírnak mindenféle rám célzó szövegeket, meg irogatnak nekem leveleket, h vigyázzak, m másodfokú sérülésben lesz részem, meg h engem meg kéne ölni...és már ott tartok, h olyan vok, mint 1 zombi, és az agyam már nem bír többet, és kikapcsol...és nemis tom sokszor, h jutok el a suliig, meg vissza, és ott csak nézek ki a fejemből...és a tanárok sem veszik le, és a diákok se, mert megcsinálom a feladatokat, logikám van, de mintha nem én lennék, és kezdek megijedni, sokszor mintha álmodnék, és van pár pillanat, h tudom ez rossz...és a szüleim azt mondják ne tegyek semmit, csak kerüljem őket, de nem lehet. nem hagyják, követnek, és terrorban tartanak.

menjek rendőrségre?

csak ez maradt, v. a halál

2011. márc. 11. 23:02
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tetted, hogy kiálltál magadért. Írd meg a fejleményeket kíváncsi vagyok.

Remélem egy életre megtanulja ez a szánalmas banda, hogy másokat terrorizálni nem kifizetődő dolog.

2011. márc. 13. 21:44
 42/42 anonim ***** válasza:
Másnak valóban ne mutogasd a linket, meg, hogy miket írtak, nekünk se. Nehogy az legyen, hogy épp te terjeszted :) vagy, hogy bárki visszaéljen vele.
2011. márc. 13. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!