Bele lehet őrülni a lelki terrorba?
egy lány 2 éve terrorizál lelkileg...mindig hangos megjegyzéseket tesz a külsőmre (ilyeneket pl. h ronda zsidó orrom van, és ez kül. bántó, m zsidó származású vok egyébként), meg mindig abban is hibát talál, ami mások szerint szép, és megdícsérik. ...senki nem állítja le, m a bátyja, és a bandája mindenkit megver, aki beszólna neki...és ez a lány 1 állat...van 1 "barátnője", akivel 2en kipécéznek mindig v.kit, akit "megnevelnek".
más suliba kerültem, de folytatják a mai napig a "nevelésem"...próbálom kerülni őket, más, hosszabb utcán megyek suliba, de nem hat...neten üldöznek tovább, letiltottam őket minden címemről, de újra betalálnak, és tovább folytatják...képet csinálnak magukról, és aláírnak mindenféle rám célzó szövegeket, meg irogatnak nekem leveleket, h vigyázzak, m másodfokú sérülésben lesz részem, meg h engem meg kéne ölni...és már ott tartok, h olyan vok, mint 1 zombi, és az agyam már nem bír többet, és kikapcsol...és nemis tom sokszor, h jutok el a suliig, meg vissza, és ott csak nézek ki a fejemből...és a tanárok sem veszik le, és a diákok se, mert megcsinálom a feladatokat, logikám van, de mintha nem én lennék, és kezdek megijedni, sokszor mintha álmodnék, és van pár pillanat, h tudom ez rossz...és a szüleim azt mondják ne tegyek semmit, csak kerüljem őket, de nem lehet. nem hagyják, követnek, és terrorban tartanak.
menjek rendőrségre?
csak ez maradt, v. a halál
"nem fehérek mint a hó és mind gyűlölik, aki kisebbségi v. zsidó, v. csak annak látszik"
Akkor pláne meg lesznek b@szva, a média is és a rendőrség is nagyon érzékeny mostanában arra, ha a fehérek kisebbségit bántanak (fordítva sajnos nem), de ha ezek nem kisebbségiek, akkor nyert ügyed van. Cigányok ellen lehet, hogy nem nagyon lépnének.
Hm.. nem vagyok jogász, de ha bántani mernének, az "közösség tagja elleni erőszak" lenne. Persze számít, hogy még nem vagytok felnőttek, de, csak hogy érezd, ez mennyire súlyos dolog:
A büntető törvénykönyv 174/B. § szakasza szerint, aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása miatt bántalmaz, illetőleg erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, bűntettet követ el, és 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő!!!
A büntetés 2-8 évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt csoportosan követik el.
Aki a közösség tagja elleni erőszakra irányuló előkészületet követ el, vétség miatt 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Ja, és mindenképpen azt ajánlom, hogy ne egyedül kezdd intézni az ügyet, hanem vonj be valaki felnőttet, akiben megbízol és aki segít! (tanár, rokon, ügyvéd, ha esetleg tartod a vallást, akkor a hitközségből valaki) Bizonyítékot csak úgy adj át bárkinek, hogy maradjon belőle másolatod.
Én nem vagyok zsidó, de nagyon felháborít ez a dolog, vagy bármi más lelki terrorizálás. Remélem, hogy valahogyan megoldódik a dolog, és többé nem kell aggódnod miattuk!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:44
Na hála a jó istennek.
Akkor viszont ezek után pláne mehet a kérdező a rendőrsége, amiért a vélt vagy valós zsidó származása miatt gyalázták.
Hogy mondhatsz ilyet utolsó?
várom a fejleményeket!
00:46 nem, nem "eltűrnie" kell.
Hanem megfelelően kezelni az ilyen helyzeteket, érzelmileg és racionálisan is. Ismernie kell a jogait, lehetőségeit, éreznie a támogatást.
Bárkit érhet támadás, azért mert kicsi/szegény/nő/mozgássérült vagy épp nincs rajta sapka. Mindenki csak tűrjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!