Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bele lehet őrülni a lelki...

Bele lehet őrülni a lelki terrorba?

Figyelt kérdés

egy lány 2 éve terrorizál lelkileg...mindig hangos megjegyzéseket tesz a külsőmre (ilyeneket pl. h ronda zsidó orrom van, és ez kül. bántó, m zsidó származású vok egyébként), meg mindig abban is hibát talál, ami mások szerint szép, és megdícsérik. ...senki nem állítja le, m a bátyja, és a bandája mindenkit megver, aki beszólna neki...és ez a lány 1 állat...van 1 "barátnője", akivel 2en kipécéznek mindig v.kit, akit "megnevelnek".

más suliba kerültem, de folytatják a mai napig a "nevelésem"...próbálom kerülni őket, más, hosszabb utcán megyek suliba, de nem hat...neten üldöznek tovább, letiltottam őket minden címemről, de újra betalálnak, és tovább folytatják...képet csinálnak magukról, és aláírnak mindenféle rám célzó szövegeket, meg irogatnak nekem leveleket, h vigyázzak, m másodfokú sérülésben lesz részem, meg h engem meg kéne ölni...és már ott tartok, h olyan vok, mint 1 zombi, és az agyam már nem bír többet, és kikapcsol...és nemis tom sokszor, h jutok el a suliig, meg vissza, és ott csak nézek ki a fejemből...és a tanárok sem veszik le, és a diákok se, mert megcsinálom a feladatokat, logikám van, de mintha nem én lennék, és kezdek megijedni, sokszor mintha álmodnék, és van pár pillanat, h tudom ez rossz...és a szüleim azt mondják ne tegyek semmit, csak kerüljem őket, de nem lehet. nem hagyják, követnek, és terrorban tartanak.

menjek rendőrségre?

csak ez maradt, v. a halál

2011. márc. 11. 23:02
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

A neten hogyhogy újra "betalálnak"? Töröld ki őket mindenhonnan! Iwiw-en, facebook-on adj magadnak egy új nevet (pld. ne Tóth István legyél, hanem "toti" vagy akármi.. de ne találjanak meg). És ha új suliban vagy, és nem találkoztok, akkor meg nyasgem, mert nem tudnak terrorizálni. Egyébként igen, bele lehet őrülni.

Fiú vagy, vagy lány? És mennyi idősek vagytok?

2011. márc. 11. 23:06
 2/42 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk...és az a baj, rpóbáltam a tiltást, névmásítást is, és úgyis betalálnak, v.ki biztos a háttérből elmondja nekik, akire nem gyanakszom... beszéljek ofömmel, hátha tud tanácsot adni?
2011. márc. 11. 23:08
 3/42 A kérdező kommentje:
az a bajm, mögöttem nem áll senki. néhány emberrel jóba vagyok, de egy barátnőm van, őis más városba lakik
2011. márc. 11. 23:09
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor töröld ki magad egy időre, vagy pedig egyszerűen ne lépj be ezekre az oldalakra. Ki lehet bírni, hidd el. (Én egy szerelmi csalódás, és ezek üzenetei miatt egy évig nem mentem fel egyikre sem). Az osztályfőnöknek való szólás sem rossz ötlet.
2011. márc. 11. 23:12
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan az az írás,amiben fenyegetnek(mint feljebb írtad)"h vigyázzak, m másodfokú sérülésben lesz részem, meg h engem meg kéne ölni.",én kinyomtatnám,és simán beballagnék a rendőrségre.Manapság ezeket a dolgokat sokkal komolyabban veszik,a bűncselekmény kategóriába tartozik(mint ahogy a telefonos,emailes zaklatás is)!Ne hagyd magad!
2011. márc. 11. 23:12
 6/42 anonim ***** válasza:
61%
szerintem, ha bízol valamelyik tanárodban/ofőben beszéld meg vele. Jövőre érettségi?
2011. márc. 11. 23:13
 7/42 anonim ***** válasza:
42%
És Te lány vagy, vagy fiú?
2011. márc. 11. 23:14
 8/42 anonim ***** válasza:
91%

Ha jól emlékszem Moldovánál olvastam, hogy ha a téged megtámadók erősebbek és többen vannak akkor is küzdj ahogy csak tudsz. Lehet, hogy legyőznek, de legközelebb könyebb ellenfelet keresnek maguknak.

Bele lehet őrülni, de inkább harcolj magadért.

Őrizd meg a leveleket, sms és egyéb üzeneteket, főleg azokat amikben durván fenyegettek és jelentsd fel őket zaklatásért, valamint életveszélyes fenyegetésért.

Az, hogy zsidó származásod miatt akarnak bántani külön jó téma, erre a média is "harap" úgyhogy ezt emeld ki a feljelentésben.

Ha majd a rendőrség keresi a bandát elgondolkoznak azon kit is piszkáljanak.

2011. márc. 11. 23:15
 9/42 A kérdező kommentje:

azt hiszem elmegyek holnap, mert totál kikészítettek már.

egy gyűlölködő oldalt csináltak most tudtam meg és ott is írják hogy k.csög zsidó

2011. márc. 11. 23:20
 10/42 anonim válasza:
100%

Van megoldás!

Zaklatás

176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki félelemkeltés céljából

a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy

b) annak a látszatnak a keltésére törekszik, hogy a sértett vagy hozzátartozója életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy veszélyeztető esemény következik be,

vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ezt a bűncselekményt már elkövették. Gondolom tudod a nevüket, ments le néhány fenyegetőző üzenetet és jelentsd fel őket. Vagy kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek feljelenteni. Nem kell félelemben élned tovább és legalább ők is meg lesznek "nevelve" végre. :)

(Mellesleg nincs olyan, hogy másodfokú sérülés, hacsak nem égési, szóval nem lehetnek túl okosak.)

2011. márc. 11. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!