Bele lehet őrülni a lelki terrorba?
egy lány 2 éve terrorizál lelkileg...mindig hangos megjegyzéseket tesz a külsőmre (ilyeneket pl. h ronda zsidó orrom van, és ez kül. bántó, m zsidó származású vok egyébként), meg mindig abban is hibát talál, ami mások szerint szép, és megdícsérik. ...senki nem állítja le, m a bátyja, és a bandája mindenkit megver, aki beszólna neki...és ez a lány 1 állat...van 1 "barátnője", akivel 2en kipécéznek mindig v.kit, akit "megnevelnek".
más suliba kerültem, de folytatják a mai napig a "nevelésem"...próbálom kerülni őket, más, hosszabb utcán megyek suliba, de nem hat...neten üldöznek tovább, letiltottam őket minden címemről, de újra betalálnak, és tovább folytatják...képet csinálnak magukról, és aláírnak mindenféle rám célzó szövegeket, meg irogatnak nekem leveleket, h vigyázzak, m másodfokú sérülésben lesz részem, meg h engem meg kéne ölni...és már ott tartok, h olyan vok, mint 1 zombi, és az agyam már nem bír többet, és kikapcsol...és nemis tom sokszor, h jutok el a suliig, meg vissza, és ott csak nézek ki a fejemből...és a tanárok sem veszik le, és a diákok se, mert megcsinálom a feladatokat, logikám van, de mintha nem én lennék, és kezdek megijedni, sokszor mintha álmodnék, és van pár pillanat, h tudom ez rossz...és a szüleim azt mondják ne tegyek semmit, csak kerüljem őket, de nem lehet. nem hagyják, követnek, és terrorban tartanak.
menjek rendőrségre?
csak ez maradt, v. a halál
9:44 így írták
"de ha bántani mernének, az "közösség tagja elleni erőszak" lenne"
Egyébként a kényszerítés megvolt szerintem (hogy valamit tegyen, ne tegyen, vagy eltűrjön)
tegnap elmentem apámmal a rendőrségre, és feljelentést tettünk.
a verbálisan történt zaklatást nem tudják bizonyítani, m mások jelenléte nélkül történt.
viszont bizonyíték a fenyegető e-mailek, a blogjuk, a videójuk, ami fent van a neten, helyenként a nevemmel.
személyiségi jogot sértettek, és gyűlöletkeltő szövegeket írtak
majd még be fognak hívni részletesebb vallomásra.
majd bolond leszek linket küldeni, h reklámozzam :S
ilyenekkel van egyébként tele:
az első képpel meg az a baja, h nagy az orra....hát jahXD eléggé zsidóXD
.....mindenhogy lóarcó, zsidóorrú trágya vagy:D
"És az ilyen k.urvát az anyja fel miért neveli? Az apja miért nem veri? Kapjon testi sértés! Elég két rendbeli, attól majd megjön az esze.
Mert hány f.aszt rázott le a kezed a pénzért, ez cipő, ez a ruci, ez a haj meg ez a nézés mindent elárul rólad, honnan jöttél meg, hogy ki vagy: egy nagyvárosi p.icsa vagy falusi liba."
!...Egyszer úgy b.asz rád Isten, hogy beszarsz..hogy beszarsz te r.ibanc!"
Az idézeteid alapján elég szánalmas banda. Az ilyeneket lazán kettécsaptam volna. :)
Ha meg ezek fenyegetőznek a Jóskapistával az még gyerekesebb. Jó na orrbarúgást érdemelnek, de legalább azt, hogy a kékek kopogtassanak náluk. Fogadok ha az egyenruhások megjelennek náluk, nem lesznek ilyen vidámak. :D Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!