Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bele lehet őrülni a lelki...

Bele lehet őrülni a lelki terrorba?

Figyelt kérdés

egy lány 2 éve terrorizál lelkileg...mindig hangos megjegyzéseket tesz a külsőmre (ilyeneket pl. h ronda zsidó orrom van, és ez kül. bántó, m zsidó származású vok egyébként), meg mindig abban is hibát talál, ami mások szerint szép, és megdícsérik. ...senki nem állítja le, m a bátyja, és a bandája mindenkit megver, aki beszólna neki...és ez a lány 1 állat...van 1 "barátnője", akivel 2en kipécéznek mindig v.kit, akit "megnevelnek".

más suliba kerültem, de folytatják a mai napig a "nevelésem"...próbálom kerülni őket, más, hosszabb utcán megyek suliba, de nem hat...neten üldöznek tovább, letiltottam őket minden címemről, de újra betalálnak, és tovább folytatják...képet csinálnak magukról, és aláírnak mindenféle rám célzó szövegeket, meg irogatnak nekem leveleket, h vigyázzak, m másodfokú sérülésben lesz részem, meg h engem meg kéne ölni...és már ott tartok, h olyan vok, mint 1 zombi, és az agyam már nem bír többet, és kikapcsol...és nemis tom sokszor, h jutok el a suliig, meg vissza, és ott csak nézek ki a fejemből...és a tanárok sem veszik le, és a diákok se, mert megcsinálom a feladatokat, logikám van, de mintha nem én lennék, és kezdek megijedni, sokszor mintha álmodnék, és van pár pillanat, h tudom ez rossz...és a szüleim azt mondják ne tegyek semmit, csak kerüljem őket, de nem lehet. nem hagyják, követnek, és terrorban tartanak.

menjek rendőrségre?

csak ez maradt, v. a halál

2011. márc. 11. 23:02
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem menekülhetsz állandóan!

Azzal, hogy félsz tőlük, csak olajat öntesz a tűzre. És az ő fiatalkori hülyeségük miatt ne te szenvedj akár életre szóló lelki sérüléseket!

Mindenképpen találj módot, hogy küzd ellenük. Nem érdemled meg ezt a bánásmódot, és ne add fel!

2011. márc. 11. 23:22
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Megírhatnád nekem a nevüket, és hogy hol találom őket az iwiw-en vagy facebookon. Rájuk tudnék ijeszteni! :) Van kamu- nevem címem is fent!
2011. márc. 11. 23:23
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt javasolnám, ami bizonyítékod van, mutasd meg ofődnek is talán a rendőröknek is.

Figyelj ! Ha látják rajtad, hogy kikészít, zavar, annál inkább csinálják. Ez élteti őket, ez a lényege nekik,hogy ezt elérjék. Bár ha nem személyesen csinálják, akkor nem tudják, hogy érzel, ez igaz. De nálad vannak személyes esetek is. Olyankor legyél laza, mintha nem érdekelne, válaszolj vissza, hogy enged ez nem zavar, és csinálj is úgy.

Ő valószínűleg terrorizálva van valaki által bátyja által talán otthon, és ezt eltanulván, és bosszulván máson, próbálkozik, mert hajlama van, és ki kell élje. Segítség kellene neki leállítani ezt. A barátai azért vannak vele valszeg. mert félnek tőle és így biztonságban vannak őket nem fogja terrorizálni, vagy mert náluk is van ilyen a családban. Persze ez téged ne vigasztaljon.

Sajnos tönkrelehet menni benne, szólj feltétlenül suliban tanárodnak, vagy iginek, utána rendőröknek, ha még semmi.

Próbálj laza lenni mikor meglátod őket, vidám, reagálj szépen, hogy téged az orrod igazán nem zavar, de ne támadj vissza, és próbálj nyugodt természetes maradni. Előbb utóbb megunnak, leszállnak rólad. Egy ideig a számítót mellőzném helyedben, ha ott is megtalálnak, telefonon pedig ismerős hivásokat fogadj el csak őket ne !

Attól ne félj, nem hiszem, hogy meg is támadnának, ez a lényege, hogy lelkiterrorozzanak ! Lássák, hogy nem érik el céljukat, azzal tudod leszerelni őket csak.

Ne tartsd magadban, nagyon fontos ! Szólj valakinek, csak úgy érheted el a segítséget !

2011. márc. 11. 23:25
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Az említett gyűlölködő oldalt (webcím, vagy mentsd is le), üzeneteket, mindent gyűjts össze.

Ez már elég bizonyíték.

Nekik ne jelezd, hogy mit tervezel! Hogy ne tüntessék el.

2011. márc. 11. 23:25
 15/42 anonim ***** válasza:
Ha ennyire komolyan veszed, bele lehet őrülni. De miért is vennéd komolyan? Ha látja rajtad, hogy téged ezzel leterít, nem is fogja abbahagyni.
2011. márc. 11. 23:33
 16/42 anonim ***** válasza:
46%
kisebbségiek úgye...
2011. márc. 11. 23:33
 17/42 A kérdező kommentje:

megvannak az üzeneteik, csak álprofilokról csinálták. írtak e-mailt is, azt mondta haverom, abból a rendőrök magtalálják a gépet, ahonnan írták.

nem szeretik sokan őket csak félnek tőlük.

2011. márc. 11. 23:34
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
PrintScreennel, mindennel, mentsd le az oldalakt, linkeket, mindent gyűjts össze, főleg a zsidózást, és jelentsd fel őket. És jelezz majd vissza, hogy mi volt. Ha félsz személyesen elmenni a rendőrségre, hívd fel őket akár telefonon is, lehet hogy még e-mailt is tudsz nekik küldeni. Komolyan fogják venni, ne félj, a rasszizmus miatt főleg!!!
2011. márc. 11. 23:35
 19/42 A kérdező kommentje:
nem fehérek mint a hó és mind gyűlölik, aki kisebbségi v. zsidó, v. csak annak látszik
2011. márc. 11. 23:35
 20/42 anonim ***** válasza:

"írtak e-mailt is, azt mondta haverom, abból a rendőrök magtalálják a gépet, ahonnan írták. "

Lazán. IP cím alapján visszakövethető. Tudnál linkelni ide egy ilyen oldalt?

2011. márc. 11. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!