Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem bízik a haverom...

Miért nem bízik a haverom senkiben? Mikor segíteni akarok, miért hiszi, h csak szánalomból teszem?

Figyelt kérdés

A haverom senkiben nem bízik, nem akar barátkozni, bemutattam egy lánybarátomnak és még csak ismerkedni sincs kedve, mert azt hiszi, h csak "ingyen kenyér" és hogy én lenézem, h ilyeneket teszek, meg annak a lánynak úgysem ő kell, mert nem hozzá illik, mert ő egy tök jó csaj és neki ilyen nem való.

Tudni kell a haveromról, h a szülei telejesen alázatosra nevelték.Mindnki előbbre helyezhető, mint ő.Soha nem volt fontos a haverom, mindig más volt az első helyen.Kihasználja mindenki, aki a környezetében van, ezért nem akar az én barátaimmal, akik rendesek, barátkozni...meg, h nem neki való, meg miért teszek én ilyet, honnan tudom, h mi a jó és mi a rossz? Lehet, h csak ártok vele neki...meg hasonló.Pedig én csak jót akarok.Senki nincs, akiben megbízhatna, rajtam kívül, de csak azt hiszi, h lenézem, mert ő is lenézi magát...és ha nem tiszteli magát, azt hiszi, h mások se tisztelik.

2011. febr. 28. 00:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
Elhívtam a tengerre, az apja nem engedte le 1 hétre, mert dolga van, ki fog dolgozni. - TE sem mentél a tengerre :D Ez is az egyik terved volt, de aztán anyagi és főleg GYÁVASÁGI problémáid miatt nem valósult meg.
2013. márc. 9. 23:52
 12/12 anonim válasza:

nem tudom, h valami nagyobb trauma volt e már, csak az, h soha nem kapott igazi szeretet.Olyan közegben van, ahol ciki az érzelmek kimutatása…náluk minden a pénzről szól, nagyon anyagiasak, és naaagy (álszent) keresztények.

Az én apám, anyám nem érzelmi jégcsapok, ellenben például a te családoddal(ahol a dogok megbeszélése kimerül két idétlen röhögésbe és egy káromkodásba) sok mindent láttam, hallottam és... de tudod mit? Csak azért se fogok belemenni alpári személyeskedésbe. Ég áldjon!

2013. márc. 9. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!