Hogy tegyek kárt magamban?
tudod te mennyire visszataszító ha vlaki így sajnáltatja magát? akkor leírok egy történetet. Volt nekem egy nagyon jó barátom. ő is hasonlóképp gondolkozott, gondolom más problémákkal, a lényeg hogy felvágta az ereit. kórházba került, én éjszakákon keresztül a telefonon lógtam vele hoyg ne cisnáljon több butaságot. hajnalban órákat sétáltam hogy találkozzak vele, én is kikészültem. Mire végül elrendeződtek a bajai, és közölte hogy ő nem akart meghalni csak figyelemre vágyott. Tudod mi fogalmazódott meg bennem? hoyg akkor bizony a k*rva anyját. HA figyelemre vágyik csak szólnia kellett volna hogy rosszul érzi magát, ugyanúgyk imentem volna hozzá, csak talán nem sírom tele én is a párnám minden éjjel mert izgulok érte.
azóta őszitnén sz*rok rá hogy mi van vele. Aki képes nekem ekkorát hazudni, így kikészíteni ahelyett hogy őszintén annyit mondjon: b*szdmeg szükségem van rád, az baromira nem érdemli meg hogy foglalkozzak vele.
adok neked néhány tanácsot, hátha van annyi eszed hoyg megfogadod:
-ha tényleg deressziód van (ami nincs, mert azt nem így írtad volna le. a ddepresszió egy betegség, nem pedig rossz korszak. elhiszem hoyg sz*r neked, de azért ne keverjük a szezont a f*szommal), kezeltesd. menj orvoshoz, majd ő segít. beszélgetés, antidepik.
- ha problémád van, oldd meg. ha nem tudod megoldani ( egyetlene ilyen a szeretteid elvesztése) akkor törődj bele, fogadd el és lépj tovább.
- ha figyelem kell, szólj nekik hogy figyelem kell. borulj ki, csapkodj, bőgj, de ne hazudd nekik hogy meg akartál halni.
- ne b*szd át a szeretteid, ádásul olvasd el a kiskakas történetét aki farkast kiáltott. majd ha tényleg bajod lesz már midnenki sz*rni fog rád, mert eljátszottad a bizalmukat.
u.i.: nem is fontos hogy mi bajod van, a megolás attól mgé baromság.
Van egy haverom, kicsit zakkant a srác... De ő úgy szokta, hogy ha van valami baja, hogy levezeti... Mondom mi kell hozzá:
- 3-4 üveg sör, hogy azért a bátorság meglegyen.
- Valami pörgős zene.
- És "f@sz".
Szóval felmegy Pestre, és az első több fős csoportba beleköt. Legyenek cigányok, skinheadek, punkok, tökmindegy. Általában szarráverik, és ennyi.
Te is kipróbálhatod. Tuti kórházba kerülsz. ;)
Mondtam már: ne esengj értük, ne csüngj rajtuk, ne legyenek elvárásaid*. Miért akarod ennyire, hogy rád figyeljenek? Gondold végig, hogy miért fontos ennyire ez neked?
*a másokkal szemben támasztott elvárás a saját önzésünk kivetítése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!