Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tegyek kárt magamban?

Hogy tegyek kárt magamban?

Figyelt kérdés
Nem akarok mghalni,csak szeretném ha egy picit figyelnnek rám az emberek,már belefáradtam mindenbe.Légyszi ne oltsatok-le hanem adjatok nekem ötleteket hogy hogy tudnám fájdalom mentesen csinálni.
2011. febr. 20. 11:07
1 2 3
 11/24 szamóca. ***** válasza:

tudod te mennyire visszataszító ha vlaki így sajnáltatja magát? akkor leírok egy történetet. Volt nekem egy nagyon jó barátom. ő is hasonlóképp gondolkozott, gondolom más problémákkal, a lényeg hogy felvágta az ereit. kórházba került, én éjszakákon keresztül a telefonon lógtam vele hoyg ne cisnáljon több butaságot. hajnalban órákat sétáltam hogy találkozzak vele, én is kikészültem. Mire végül elrendeződtek a bajai, és közölte hogy ő nem akart meghalni csak figyelemre vágyott. Tudod mi fogalmazódott meg bennem? hoyg akkor bizony a k*rva anyját. HA figyelemre vágyik csak szólnia kellett volna hogy rosszul érzi magát, ugyanúgyk imentem volna hozzá, csak talán nem sírom tele én is a párnám minden éjjel mert izgulok érte.

azóta őszitnén sz*rok rá hogy mi van vele. Aki képes nekem ekkorát hazudni, így kikészíteni ahelyett hogy őszintén annyit mondjon: b*szdmeg szükségem van rád, az baromira nem érdemli meg hogy foglalkozzak vele.

adok neked néhány tanácsot, hátha van annyi eszed hoyg megfogadod:

-ha tényleg deressziód van (ami nincs, mert azt nem így írtad volna le. a ddepresszió egy betegség, nem pedig rossz korszak. elhiszem hoyg sz*r neked, de azért ne keverjük a szezont a f*szommal), kezeltesd. menj orvoshoz, majd ő segít. beszélgetés, antidepik.

- ha problémád van, oldd meg. ha nem tudod megoldani ( egyetlene ilyen a szeretteid elvesztése) akkor törődj bele, fogadd el és lépj tovább.

- ha figyelem kell, szólj nekik hogy figyelem kell. borulj ki, csapkodj, bőgj, de ne hazudd nekik hogy meg akartál halni.

- ne b*szd át a szeretteid, ádásul olvasd el a kiskakas történetét aki farkast kiáltott. majd ha tényleg bajod lesz már midnenki sz*rni fog rád, mert eljátszottad a bizalmukat.

u.i.: nem is fontos hogy mi bajod van, a megolás attól mgé baromság.

2011. febr. 20. 11:39
 12/24 A kérdező kommentje:
De nincs ahhoz erőm hogy szóljak nekik.Mert nem akarom hogy lássák rajtam azt hogy nagyon kötődöm hozzájuk.Nem tudom értitek-e...mind1.Hogy aztán utána meg kijátszák a kötődésemet feléjük.Bocs nem tudom normálisan leírni.
2011. febr. 20. 11:43
 13/24 anonim ***** válasza:
11:32-es bejegyzésemet olvasd el mégegyszer! Ha nem értesz egyet, esetleg próbáld elfogadni a helyzetet és lekakálni a mások figyelmét. Ha nem esdekelsz érte, hamarabb megvalósulhat sokminden.
2011. febr. 20. 12:21
 14/24 böiler ***** válasza:

Van egy haverom, kicsit zakkant a srác... De ő úgy szokta, hogy ha van valami baja, hogy levezeti... Mondom mi kell hozzá:

- 3-4 üveg sör, hogy azért a bátorság meglegyen.

- Valami pörgős zene.

- És "f@sz".

Szóval felmegy Pestre, és az első több fős csoportba beleköt. Legyenek cigányok, skinheadek, punkok, tökmindegy. Általában szarráverik, és ennyi.

Te is kipróbálhatod. Tuti kórházba kerülsz. ;)

2011. febr. 20. 12:47
 15/24 anonim ***** válasza:
Hallgass szamócára jól elmondta a dolgot, ha meg annyira nem bízol meg a barátaidban, h lelki segítséget kérj tőlük, miért akarod álöngyilkossági kísérlettel felhívni a figyelmüket? De ha mindenképp depiskedni akarsz, növeszd a hajad a szemedbe aztán emóskodjál a többi hülyével...
2011. febr. 20. 13:46
 16/24 anonim ***** válasza:
Szabadítsd meg magad az összes elvárásodtól! Felszabadulsz és boldog leszel.
2011. febr. 20. 13:53
 17/24 A kérdező kommentje:
Azért hogy rájöjjenek hogy nem helyes ahogy viselkednek velem.De már megint jön az hogy emo meg stb.légyszi ha nem tudsz norrmális választ írni akkor ne írj.
2011. febr. 20. 13:57
 18/24 anonim ***** válasza:
Mert szerinted a kérdés normális? Komolyan azt gondolod, h ez a helyes megoldás a problémáidra? És miből gondolod h nem helyes ahogy veled viselkednek? Ha kérnéd, hogy támogassanak, vidítsanak fel kicsit és visszautasítják akkor esetleg mondhatnád, h nem jó barátok (tudod: néma gyereknek ...) Ja és az alapján amit eddig írtál örülj hogy vannak egyáltalán emberek akiket a barátaidnak nevezhetsz, mert nagyon unszimpatikus a gondolkodásmódod.
2011. febr. 20. 14:22
 19/24 szamóca. ***** válasza:
tudod mit? csapj be két szem rivotrilt, és igyál rá egy üveg vodkát. zasrul leszel, bekábulsz mitn a p*csa, ha peched van visznek detoxra ha nincs akkor csak tuti másnapod lesz. hát ugassa el neked a megoldást mégegyzser akinek hat anyja van, ha egyszerűen kb elolvasni sem vagy hajlandó. tudod, kifogást mindenki talál, de amit leírtam az bőségesen elég, nem kell kiverni a műbalhét. csak neked sokkal egyzserűbbnek tűnhet mint odaállni eléjük és közölni hogy nem fasza minden
2011. febr. 20. 16:25
 20/24 anonim ***** válasza:

Mondtam már: ne esengj értük, ne csüngj rajtuk, ne legyenek elvárásaid*. Miért akarod ennyire, hogy rád figyeljenek? Gondold végig, hogy miért fontos ennyire ez neked?

*a másokkal szemben támasztott elvárás a saját önzésünk kivetítése

2011. febr. 20. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!