Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a jobb stílus, emo-goth...

Melyik a jobb stílus, emo-goth-punk?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 16:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
talán zavar vmi???le vagy xarva!!
2011. ápr. 8. 18:11
 22/28 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Zavarni nem zavar csak egy undorító pózer vagy ha tudnám ki vagy bakancsom alatt éreznéd a fejed...
2011. ápr. 9. 19:25
 23/28 anonim válasza:
Sztem Punk..Itt nem a minden nap full részeg,drogos,csöves punkokat értem! :) Fuhúúú..emó-gót xD ( Énis hosszú Ó-val írom)
2011. ápr. 23. 17:53
 24/28 anonim válasza:

emo-goth.....

énmeg Liberális-Náci vagyok akkor... xD

2011. ápr. 30. 19:40
 25/28 anonim ***** válasza:

LIBERÁLIS NÁCI x'DDD

"am meg nem eszerint fogok dönteni, csak érdekelt a közvélemény, mert én már eldöntöttem hagy emo-goth vok!!!"

B*sszadmármeg, ezmost olyan komolyan hogy eldöntöm hogy most punk vagyok. JAMÁR NEMTETSZIK, mostmár reppper vagyok. Ám meg mi az az emo? 10-15 éves kislányok betegsége! Semmi értelme az egésznek. A punknak van értelme. Gondolom most te is igyvagy EMÓGÓT, hogy úgy öltözködsz, olyan a hajad, stb.. Tudod mi vagy te ? Egy divatkövető kis pózer fattyú! Én punknak vallom magam, viszont egyáltalán nem nézek úgy ki mint egy punk. Nincs tarajom, nem öltözködöm úgy, mint a punkok, stb..

Szál most nem attól leszel te emogót mert úgy viselkedsz, b*zdmeg!

Jaés kérdező áruld el hány éves vagy!

2011. szept. 14. 23:59
 26/28 punktumgirl válasza:
uramatyam!elsosorban az emo nm magyar szo,ugyszinten a goth sem...es bipbipbip papagaly a jo gudu,nekem e1ik stilussal sincs semmi bajom,de en ...hozzam a punk kozelebben all
2011. nov. 13. 20:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Az emo elvileg a goth-ból vált ki és lett egyfajta "divatstílussá" (javítson ki valaki ha tévedek de én így hallottam)... bár a haveri körömben több a punk mint a goth de mégis a goth-ra szavazok :)
2012. júl. 13. 00:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Amúgy ha akármilyen stílushoz vagy szubkultúrához akarod sorolni magad, ne tedd. hagyd hogy az elveid és a gondolkodásmódod vezéreljen és akkor megtalálod a helyed. Nem kell rágörcsölni semmire. Mindegy hogy hogy öltözködsz az a lényeg hogy te hova sorolod magad, mások nem számítanak.
2012. júl. 13. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!