A szürkét kivéve minden lónak jól állna a fehér szín? Melyik stílus a jobb, angol vagy western, miért?
Nincs "jobb" és "rosszabb"!!! Stílusok vannak, amelyek közül az alapján válassz, hogy melyik áll közelebb a szívedhez, melyik tetszik jobban.
Az angol stílusban egészen mást fogsz tudni te is és a lovad is, mint a westernben. De félreértés ne essék: attól, hogy western nyerget teszel a lóra, még nem western stílusban lovagolsz - ezt azért írom, mert ebben oltári sokan szoktak megtévedni.
Amúgy a szürke lónak is jól áll a fehér, versenyen én is fehét nyeregalátétet, ínvédőt stb. használok a szürkére is és nagyon jól néz ki vele.
1. kérdésedre: szürkének is jól állhat a fehér (mondjuk nem hófehér lónak, mert az úgy elég szar. szerintem.)
2.ra: nekem az angol jobban tetszik, a westernt mindig is utáltam, de ez a te dolgod, neked kell eldönteni hogy melyiket szereted jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!