Kétféle Stílus. Melyik jobb? . Vagy Ötvözve? (:
Sziasztok!
Nekem ez a 2féle stílus nagyon tetszik,és nem tudok közöttük dönteni.Nem tűnnék, össze-visszának,ha egyik nap ebben a stílusban,másiknak abban mennék?..DE most töltök fel olyat,ami szerintem a 2-nek az ötvözete, és segítséget szeretnék kérni,hogy jól néz-e ki?!
1.fajta (kicsit nőiesebb)
2.Lazább
És a kettő ötvözetét ilyennek képzelem el:
A kettő stílus nem nagyon tér el egymástól?
Arra is gondoltam pl.: rövidnadrág, olyan pöttyös harisnyával, pulcsi sportcipő és kicsit nőiesebb táska?!
köszi a segítséget előre is :)!(és bocsi ha kicsit hosszú lett)
1. amiket az elsőbe linkeltél többnyire laza de nőies darabok,szerintem ez a stílus nagyon jó
2.ez a stílus csak kicsit lazább,de sokkal feltűnőbb színeket,kiegészítőket követel,ez is jó,kicsit sportosabb
ötvözet:
szerintem jobb ha egyszerre csak az egyik stílus ruhadarabjait veszed fe
azt,hogy melyik legyen,szerintem a testalkatod döntse el...ha sportosabb vagy(magas,vékony/normális,hosszú láb,pici cici,pici fenék) akkor inkább a lazábbat hordd szerintem viszont ha inkább másmilyen az alkatod(ehhez legjobb: alacsony/közepes magasságú,nem nagyon vékony inkább normális/picit(!) teltebb-nagyon kicsit,különben nem jó!-,szélesebb csípő,mellméret mind1,csak ne legyen lapos) akkor a nőiesebb stílust mondanám
Hát köszönöm a válaszokat! :)
Akkor jó..egyik nap ilyen másiknap olyan..meg kedvtől függő :) jjaa és megpróbálom őket kombinálni! :)
Összeférnek. :D
De szerintem amit a kettő együtthez linkeltél, az inkább a 2.ra jellemző.
szerintem jól néznek ki ezek így együtt. bár nekem a lazább jobban tetszik, de nem egyáltalán nem tűnne összevisszának, ha egyszer abban, egyszer ebben mennél :) inkább jó, hogy nem vagy unalmas :D
amúgy honnan nézted ezeket képeket? mármint a laza stílusúakat? nagyon jó képek :D
utolsó köszi :)
www.weheartit.com imádom ezt az oldaalt. :)... beírod keresőbe amiről akaarsz képeket és rengeteget ad ki. :)
lazább stílusúakhoz írd be a swag-et irtam be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!