Melyik a jobb stílus, emo-goth-punk?
Fhú, hát hallod, nem gondoltam volna...angol eredetű szó? Aztaaaaaaaa...azon belül mi? Csak nem tán...francia! Úúú, de durvaa...
De én biza akkor sem fogom rövid "o"-val írni. És de, lejárt. Már nem most; egy éve is lejárt volt, viszont mostanra már végképp az.
ja és szerinted az emó örök életű? Most az a divat a 13-16éveseknél, párév és vége, bejön valami új. Láttál te már 18évesnél idősebbet? nem hiszem.. addigra észhez térnek.
Egyébként nincs velük különösebb bajom, csak könyörgök ne mondjátok már hogy ti "punk"-ok vagytok vagy bármi közötök van hozzá.
PUNK VAGYOK!Annak vallom magam,azt vallom.Tehán az vagyok,és igenis közöm van hozzá.Téma lecsukva.
Emo: pfff,13-17 évesek hülyesége,divat,kommersz szar.Az igazi emok meg legyenek emok,nem zavarnak senkit.
Goth: elvagyok vele,bár a poser gothot rühellem.
Punk: Punk's Not Dead!=)
Amúgy kérdező: eldöntötted,hogy emo-goth vagy?A kettő teljesen más,szerintem olvass kicsit utána.Attól,hogy sötét ruhákban 6 kiló fekete festékkel járkálsz,még nem leszel goth.Emo meg manapság bárki lehet,az életérzés nélkül is.Csak úgy kell kinézni,mint ahogy a legtöbb tinicsaj,de gothnak lenni,az életérzést és a nézeteket követni nem olyan könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!