Ki a franc az a Saten? Állandóan csak beszól mindenkinek!
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 10:55
61/77 Saten ҉ válasza:
Jó értem én, hogy Tia meg Tia... meg azt is, hogy a lányokat szereted. De attól még recskázhatsz rám... én is magamra szoktam a tükörbe :P
62/77 anonim válasza:
bazzxDD...hát én nem:DDhála isten semmi féle ferde hajlam nincs bennem,hogy csávók képére rejszoljak;):DD
63/77 Saten ҉ válasza:
Hát... más férfira én sem :D Csak magamra... meg minden egyébre ami kellően beteg! :P
65/77 anonim válasza:
Na látod,akkor miért recskáznák rád?xDD
Még mindig maradok a lányoknál;)
66/77 A kérdező kommentje:
Ez undorító!!
2010. dec. 21. 14:19
67/77 Saten ҉ válasza:
Hát mert én vagyok a legjobb! :D
Amúgy igen a szatír már elég közel jár az igazsághoz. Magamat inkább így jellemezném (reálisan):
Egy egoista tajparaszt aki beteges állat ha szexről van szó, emellett tisztességesen sportol és érdeklődik minden tudományág felé
68/77 anonim válasza:
Saten már csak ilyen:D...jut eszembe:Dhova lett az a másik?:D
70/77 Saten ҉ válasza:
Undorító? :D Szerintem tök természetes, hogy valaki csápos p1naszörnyes hentaira izgul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!