Egy köcsög, de nem lehet az, mert a köcsög egy SZÉP magyar edény, saten meg egy ronda, undorító ****
2010. dec. 21. 11:27
5/77 Saten + válasza:
Most elmondok mindent...
Látom eddig sokakat sikerült felbosszantanom a hozzászólásaimmal, sok embert zavarba is hoztam....
Azért jöttem ide, hogy végre valahol felfigyeljenek rám. A suliban senki sem törődött velem, azt se tudták hogy én vagyok, de itt végre sikerült érvényesülnöm. Sokan nem bírnak itt sem, és tudom hogy egy idő múlva ki fogtok utálni engem.
Mostantól csak normális hozzászólást fogok írni! És bocsánatot kérek mindenkitől, akit a válaszaimmal megbántottam! :(
2010. dec. 21. 11:53
6/77 anonim válasza:
persze...Satent meg pont így ismertem/tük meg-.-"
2010. dec. 21. 11:59
7/77 Saten + válasza:
Lopez, a csajomat lenyúltad de ezt a szövegemet nem fogod :D
Egyébként komolyan gondoltam ;)
Ja és nem láttatok valahol egy aligátort?
2010. dec. 21. 12:06
8/77 anonim válasza:
a f*szt Te homi:D...ha tényleg te vagy nehogy változtatni próbálj hejj!..épp te mondtad,hogy az idiótákkal ne foglalkozzak akik beszólnak,akkor most?
2010. dec. 21. 12:15
9/77 anonim válasza:
másrészt nyugi nem fogom;):D..én nem emiatt jöttem ide,engem ismernek,nincs olyan fajta problémám,hogy nem figyelnek föl rám,stb...csak szimplán az unalom..nyár óta meg megszokott lett ez a dolog
2010. dec. 21. 12:17
10/77 Saten + válasza:
Bakker komolyan vetted a fent leírtakat? XD
Egyébként én is unatkoztam, azé jöttem. Feldobtam az egész GYK-t a tökéletességemmel :D
Nekem köszönheti a hírnevét az oldal!
Ja és nem láttál egy aligátort? Már tegnap óta keresek. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!