Minek egyáltalán egészség témakör, ha állandóan mindenkinek az a válasza, hogy mej el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesít, nyilván nem azt várja a kérdező, h egy teljes kórképet állítson fel a válaszoló, csak ha esetleg van vmi tapasztalata az adott betegségről vagy ő is érezte a tüneteket, ossza meg mit tett, mit mondott neki az orvos stb.2010. dec. 1. 16:13
1/2 anonim válasza:
Te nagy okos, te vállalnád a felelősséget egy emberért, akinek lehet pont nagyon komoly baja van, és látatlanul csak úgy gyógyítgatnád disznólapúval? Én felszoktam sorolni, nagyon sok lehetőséget, de ha pár nap múlva nincs javulás, igenis tessék szakorvost felkeresni. Azt oda szoktam írni.
2/2 anonim válasza:
Én ezt a kategóriát törölném, így valamelyest egyetértek veled. Ugyanis sok-sok buta hozzászólás van, és az egészség az, ami nem játék. Betegség estén csak pontos diagnózis létezik (vérvétellel, rtg-el...stb.), amit kezelni kell.
Itt meg a 14 évesek osztják az észt és a hatalmas nagy tapasztalataikat, pont mintha a szexualitás témakörben olvasgatnék.
A kicsivel értelmesebb generáció írja, hogy "menj el orvoshoz!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!