Miért kell köszöngetni állandóan mindenkinek? Hát én nem fogok!
Beszállok a liftbe benn két tök ismeretlen ember életemben nem láttam őket de rögtön "Szia". Nagyanyám vmi barátnője láttam életemben 2x ővele is össze találkozok a városba rögtön rám köszön. Bemegyek egy boltba rögtön mint a 3 eladó kánonban h "Helló". Közben nem is ismerem őket :S Meg a suliban is állandóan minden kis csíra elsős köszönget közbe azt se tom kik azok! Minek köszöngetnek az emberek totál ismeretleneknek? Sztem ez oan barom szokás!
És akk ha nem köszönök még én vok a bunkó! Én utálom ha ismeretlenek hozzám szólnak hadjanak békén! Én biztos nem fogok köszöngetni. De erre meg én vok bunkó és beszólnak. Pláne a paraszt eladók vágják a pofákat.
Most tényleg ekkora gáz h én nem köszöngetek totál ismeretlen embereknek? Mert az már ha egy haverral, ismerőssel találkozok neki köszönök meg dumálunk. De ismeretlen embereknek? Minek kell?
16/F
Kösz de ne ezt írd!!!
Am miért vok az???
Szerintem azért köszönget "boldog-boldogtalan", mert ez az elemi udvariassághoz tartozik. Eleve, ha bemész valahova, mint újonnan érkezőnek, illene neked előre köszönni. Nagyszüleim azt mondták erre, hogy még a marha is elbőgi magát, ha bemegy az istállóba. Ha viszont a már ott levő eladók köszönnek neked, a minimum az, hogy visszaköszönsz. Szerintem.
34N

De minek köszön? Ne köszönjön! :S
Am meg a bolt az nem oan h ők szívességet tesznek azzal nekem h beengednek! Én teszek szivességet nekik azzal h bemegyek.

Ez a minimum! Mondd, mit vesztesz vele?!
Ne légy paraszt!

Nekünk a koliba elmondták első nap, hogy mindenkinek köszönjük a koliba különben szívatni fognak...
15/L

Én meg pont az olyanokat utálom akik nem képesek vissza köszönni. Persze nem köszönök boldog-boldogtalannak, de ha a lépcsőházba van valami idegen (szerelő vagy bárki), vagy ha már mondtál boltos példát, a vevőknek persze nem, de az eladóknak alap hogy köszönök.
Na de mindegy 16 éves vagy, nehogy már mi tanítsunk illemre. Csak ne csodálkozz már rajta hogyha lebunkóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!