Ki a franc az a Saten? Állandóan csak beszól mindenkinek!
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 10:55
41/77 anonim válasza:
Ha emós akkor azzal nincs bajom:Dlájkolom őket:DD..persze nem azt,akihez vödörrel kell mennem hogy legyen mibe engedni a vérét:LL:DD
42/77 Saten ҉ válasza:
Mondom mondj egy pózt... mire feszítsek? Hátra? Hátas kép még úgy sincs fent itt... vagy fogjak egy cetlit amire rá van írva hány centi a csöcsöm? Vagy mit
43/77 Saten ҉ válasza:
Lopez mondj te egy pózt a kérdező egy lusta disznó :D
44/77 anonim válasza:
De valami olyat kell amit még nem csináltál:D...pl mid van otthon?:Dcsavarj egy törölközőt a fejedre mint egy szultánnak oszt úgy feszíjjé:Dolyan még úgy sem volt:D
46/77 anonim válasza:
Én ráérek:D..meg én tudom,hogy te vagy az igazi szóval;):D
47/77 Saten ҉ válasza:
Na tessík: [link]
Ez nagyon fail ez a kép :D
48/77 anonim válasza:
áhh g*ci és kajak megcsináltadxDDDhát beszarokxDDDD
Ki a király a háznál?xD
49/77 Saten ҉ válasza:
Hát én! :D Ennyi én vagyok az eredeti nincs itt vita :P csak láma a kérdező és nem ismer fel
50/77 anonim válasza:
Kb:D..na de akkor térjünk a lényegre:D..fiú vagy lány a kérdező?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!